Çin'de Bir Kadın Kendisini Aldatan Sevgilisine 1 Ton Soğan Gönderdi

Çin'de bir kadın, kendisini aldatan sevgilisine 1 ton soğan göndererek intikam almak istedi. Nota ise "Üç gün boyunca ağladım, şimdi sıra sende." yazdı.

19.05.2020-15:38 - (Son Güncelleme: 19.05.2020-15:25) Çin'de Bir Kadın Kendisini Aldatan Sevgilisine 1 Ton Soğan  Gönderdi

Çin basınında yer alan bir habere göre, soyadı Zhao olarak belirtilen bir kadın, yaklaşık olarak bir yıl önce sevgilisi tarafından terk edildi. Kadın, aynı zamanda aldatıldığını da öğrenirken, günlerce üzüntü çekti ve gözyaşı döktü. Erkek arkadaşı ise hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti.

Erkek arkadaşından intikam almak isteyen Zhao, bir ton soğan sipariş ederek erkek arkadaşının kapısına teslim edilmesini istedi. Firmadan, alıcıyla iletişim kurmamasını ve soğanları olduğu gibi kapıya bırakmasını istedi. Zhao, bir de "Üç gün boyunca ağladım, şimdi sıra sende" notunu iliştirdi.

"ÇOK KALBİM KIRILMIŞTI"

Bu olay, sosyal medyada ilgi çekerken, kadın, "Arkadaşlarımdan, benden ayrıldıktan sonra hiç de üzülmediğini duydum. Bense evde üç gün ağlayarak geçirdim, çok kalbim kırılmıştı. Bu nedenle evine göndermek için bir ton soğan sipariş ettim. Param var. Gözyaşının tadını bilsin istedim." dedi.

Soğan giden mahallede oturan bir adam ise "Erkek arkadaşı ağladı mı bilmiyorum ama benim ağladım kesin. Tüm mahalle soğan kokuyor." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal