07.05.2022-13:49 (Son Güncelleme:07.05.2022-16:39)


1

Kocaeli’nin Kartepe İlçesine bağlı Suadiye Mahallesinde iddia edilen olayda kendisini Cinci Hoca olarak tüm çevreye tanıtan ve büyü olayları ile ilgilenen bir adam kendisine şifa bulmak için gelen kadın ve kocaya tecavüz etti.



2

Büyü bozdurmak için Suadiye’deki Cinci Hoca’ya giden bir kadın, hocanın büyüyü bozmak için "Birlikte olmamız gerekiyor yoksa büyü bozulmaz" şeklindeki söylemlerinden sonra kadına tecavüz ettiği iddia edildi.



3

Tecavüze uğrayan kadın, üzerindeki büyüyü kaldırmak için Cinci Hocaya gittiğini ve hocanın da büyüyü bozmak için kendisine tecavüz ettiğini kocasına anlattı.



4

Tecavüz olayını kocasına anlatan kadının kocası olayı duyunca öfkelendi ve ertesi gün hocanın kapısına gitti. Ancak kocanın da sonu karısı gibi oldu. Cinci hoca karısında olduğu gibi, kendisinde de büyü olduğunu söyleyerek adama tecavüz etti.



5

Tecavüze uğradığını iddia eden karı kocanın ertesi sabah soluğu karakolda alarak cinci hocayı polise şikayet etti. Yaşandığı söylenen bu olay bölge halkı arasında şok etkisi yarattı. "Yok artık, bu kadarına da pes" denilen bu haber sonrası hocanın ne kadar ceza alıp almayacağı merak konusu.



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR