06.07.2022-22:00 (Son Güncelleme:12.01.2023-11:31)


1

Kendisi hakkında dalga geçenlere sitem eden Hürman , "Program öncesi beni gören çaycı kadın 'gözlerin kıpkırmızı' dedi. Benim ilmim doğuştan geliyor. İçinde bazı sıkıntılar yaşayan insanlar benim gözlerimi kırmızı ve siyah görüyor ya da çirkin surat görerek bayılıyor" demişti.



2

Cin çıkarma işleminin çok öenemli olduğunu söyleyen Hürman; "programda da böyle bir şey yapılması istendi. Ben de yaptım ve hem kanal hem de kanal dışında bu sıkıntıları yaşayan insanlar beni arayarak o konuşma esnasında kustuklarını ve içini sıkıntı girdiğini söyledi. O asla bir cin çıkarma seansı değildi. Ben de kendimi tiye alıyorum, güzel taklitlerim yapıldı. 8 yıldır bu sektördeyim ama 2 saatlik yayınla gündem oldum. " diyerek herkesin tepksini çekti.



3

Gündemi değiştirmek için kendisini konuştuklarını söyleyen Hürman ben siyatete girmedim demiş ve tepki çekmişti. Yeni açıklaması gündem oldu.



4

Açık fotoğrafları ifşa olmuştu

Açık fotoğrafları ifşa olmuştu

Daha önce açık olduğu fotoğraflarının ortaya çıkması ile ilgili herhangi bir şey demedi ve sorulan soruyu geçiştirdi.



5

"Bu saatten sonra işlemlerime, bakımlarıma devam edeceğim. Susturmaya çalışıyorlar, susmayacağım. Doğru bildiklerimi söyleyeceğim. Kesinlikle beni bu yoldan çeviremeyecekler. Doğruları ifade ediyorum. Bütün sözlerimin arkasındayım. Uzun süre yaptığım işlemlerde tabii ki de ücret alıyorum. Bunun da altını çizeyim. Herken işini doğru yaptıktan sonra ücretini alsın tabii ki!



6

Aynı zamanda bakımlardan ücret almıyorum ama suistimal eden çok insan var. Sabrımı taşıran insanlar var. Sevgilimden ayrıldım, yok kocam bana geri dönsün gibi abuk sorularla beni aramayın!



7

Gerçek sıkıntısı olan insanlara ulaşamıyorum. Çok fazla telefonum çalıyor ve çoğu asılsız, gırgır... Artık bakıma ücret koymalayım ki ben de ayrıştırabileyim..." diyerek gelen telefonlardan dert yandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr