Cilt Tonuna Uygun Saç Renkleri

Cilt tonuna uygun saç renkleri hangileridir? Kadınların saç rengi değiştirirken nelere dikkat etmesi gerekir? Saç boyama işlemlerinin olumlu olumsuz nitelikleri nelerdir? Cilt tonu kapsamında belirleme adımları uygulanırken ten rengini dikkatle incelemelisiniz. Sizin için dikkat edilmesi gereken püf noktalar...

13.06.2020-16:47 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-16:42) Cilt Tonuna Uygun Saç Renkleri
Cilt tonuna uygun saç renkleri hangileridir? Kadınların saç rengi değiştirirken nelere dikkat etmesi gerekir? Saç boyama işlemlerinin olumlu olumsuz nitelikleri nelerdir? Cilt tonu kapsamında belirleme adımları uygulanırken ten rengini dikkatle incelemelisiniz. Sizin için dikkat edilmesi gereken püf noktalarını belirledik! Haberimizin devamına göz atarak süreç hakkında bilgi alabilirsiniz!
Saç Renkleri Nasıl Seçilmelidir?
Cilt tonuna uygun saç renkleri seçimi yapılırken kişilerin temelde dikkate alması gereken hususlar;
• Saç renkleri ile alakalı incelemeler yapılırken beyaz ten rengine sahip olan kişilerin sarı ve kızıl gibi tonları kaldırma olasılığının daha yüksek olduğu da belirtilmelidir.
• Saç renklerinin özellikle esmer olan kişilerde daha hızlı bir biçimde diplerin gelmesi sebebiyle sürekli bir bakım gerektirdiğini de unutmamalısınız. Esmer kadınlar da tabi ki kızıl ya da sarı yaptırabilir fakat bu renklerin sizi yorgun göstereceğini bilmelisiniz.
• Buğday tenli ya da esmer kadınların işlemleri diplerden ziyade uçlara uygulatması daha mantıklı olacaktır. Bu şekilde diplerin gelmesi ve sürekli olarak işlem gerçekleştirilmesi gibi bir durum da meydana gelmeyecektir.
Siz de bu hususları göz önünde bulundurarak süreci devam ettirmelisiniz. Aksi takdirde sizi yaşlı ve bakımsız gösterecek bir görünüm yakalayabilirsiniz.
Ombre Avantajları
Saç renginin belirlenmesi sırasında trendlere de bir göz atmanız gerekiyor. Ombre trendi sizin için harika bir sonuç ortaya koyacaktır. Bu süreç içerisinde diplere herhangi bir işlem uygulanmaz. Sadece saçların uçlarına açma işlemi uygulanır. Ombre ya da sombre gibi farklı isimleri vardır. Işıltı atma olarak da tanımlanabilir. Saçın tamamının işlem görmemesi sebebi ile yıpranma oranının da büyük bir oranda azalacağı dile getirilmelidir. Bu işlemler hem beyaz ten rengine sahip olan hanımlar hem de esmer ya da buğday benizli olan kişiler için harika bir fırsat olacaktır. Tarzınıza renk katmak için ideal bir işlemdir.
Saç Rengini Belirlerken Saç Sağlığınızdan Olmayın!
Cilt tonuna uygun saç renkleri kapsamında incelemeler yapıldığı zaman özellikle sonucun kadınları tatmin ettiği fakat saçların bu süreçten zarar alarak çıkabileceklerinin de belirtilmesi gerekmektedir. Saçlara uygulanan kimyasal ve açma işlemleri sebebi ile kişilerin elde edecekleri verimlilik çok daha düşecektir. Saçın boyama işleminin hemen sonrasında yoğun bir bakıma alınması gerekir. Ancak bu şekilde eski formuna ve gürlüğüne ulaşacaktır. İnce telli saçlara sahip olan kadınların bu aşamada daha dikkatli olması gerekiyor.
Kuaför Seçimine Dikkat!
Seçmiş olduğunuz kuaförün kesinlikle bu alanda tecrübeli olması gerekiyor. Saçlar acemi kişilerin ellerine bırakılmayacak kadar büyük önem arz etmektedir. Kuaför seçimi, yapılırken kişilerin daha öncesinde olumlu tecrübeler elde ettiği merkezleri tercih etmesi gerekir. Ayrıca kullanılan boyanın cinsi ve markası konusunda da bilgi almalısınız. Yeni bir marka kullanacaksanız öncelikli olarak alerji testlerini sorunsuz bir biçimde tamamlamanız gerekiyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal