Cilt Lekelerine Etkili Formül!

Cildinizde oluşan lekelerden kurtulmak artık çok basit. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu maske ile cildinizde oluşan lekelerden kurtulabilirsiniz.

30.12.2019-13:55 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-13:49)

Cilt lekeleri birçok kadının en büyük problemidir. Peki cilt lekelerini evde kolayca geçirebileceğinizi biliyor musunuz? Kısa sürede lekelere veda edeceğiniz, cilt tonunuzu eşitleyecek ve beyazlatacak maske tarifini sizin için paylaştık.

CİLT LEKELERİ NASIL GİDER?

Kalıtsal faktörler, kullanılan ürünler ve ilaçlar, solaryum gibi doğal olmayan bronzlaşma yöntemleri ciltte lekelere sebep olabiliyor. Yüzde oluşan yağ bezelerinin, sivilcelerin sıkılması sonucunda da lekeler oluşabiliyor. Bunların yanı sıra güneşte ciltte leke oluşmasına sebep olur. Genel olarak lekeler çene, yanak ve alın bölgesinde yer alır. Bu lekelerle karşı karşıya gelen kişiler mutlaka cilt temizliğine ve kullandığı ürünlerin hijyenik olmasına özen göstermelidir. Kozmetik firmalarından kimyasal içerikli ürünler alıp kullanmak yerine evinizde doğal malzemeler ile mucizevi bir formül hazırlayabilirsiniz. Örneğin yulaf maskesi ile cilt tonunuz açılacak ve ciltte oluşan leke sorunlarından kolayca kurtulabilirsiniz.

YULAF MASKESİNİN HAZIRLANIŞI:

Yulaf ezmesi, yoğurt, limon suyu ve zeytinyağı geniş bir kasede güzelce karıştırın. Bu karışımı homojen karışım elde edene dek karıştırma işlemine devam edin. Elde edilen karışımı cildinize sürüp 30-35 dakika kadar bekletin. Ciltte bekletilen karışımı soğuk su ile iyice yıkayın.

Bu karışımı haftada 2 defa uygulayarak cilt tonunu açacak, ciltte oluşan leke sorunlarından kurtulmayı başaracaksınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal