Cilt Detoksu Nasıl Yapılır?

Cilt detoksu, daha taze, yenilenmiş ve şarj olmuş bir görünüm için cildiniz yorgun düştüğünde yapmanız gereken bir adımdır. Cilt detoksu nasıl yapılır? Etkili cilt bakım detoksu nasıl yapılır?

07.03.2021-16:43 - (Son Güncelleme: 07.03.2021-16:43) Cilt Detoksu Nasıl Yapılır?

DERİNLEMESİNE TEMİZLİK

Detoksun ilk adımı daha derinlemesine temizlenmiş, kirlerinden ve kalıntılarından arınmış bir cilt. Bu yüzden cilde nazik davranan formüllerle çift kat cilt temizliği yapın.

FAZLALIKLARDAN KURTULMALISINIZ

Detoks zamanı geldiğinde cildi irrite eden, cilde fazla yüklenen ve yoran ürünleri bakım rutininizden çıkarın, biraz daha sadeleşin.

CİLDİ NEMLENDİRİN

Nem, nem, nem! Bir detoks rutininde cildin en yakın arkadaşı nem. Cildin su rezervlerini dolu tutmanız daha sağlıklı ve güçlü bir cildin ilk adımı.

BESLENME DÜZENİNİZE DİKKAT EDİN

Beslenme rutininizde bazı suçlu yiyecekler var. Onlar ödem yapıyor, cildi rahatsız ediyor ve dengeyi bozuyor. Daha temiz, hafif ve masum yiyeceklerle diyetinizi yenileyin.

MASKE UYGULAYIN

Detoks maskeleri cildi hızlı bir şekilde canlandırmanın, ihtiyacı olan kaynakları sağlamanın ve cildi arındırmanın hızlı yöntemlerinden.

ÇOK İYİ UYUYUN

Uyku, daha dinlenmiş, taze ve enerjik bir cildin olmazsa olmazlarından. İyi uyuyamadığınız zaman toksinler ciltte birikiyor, hormonlar dengesizleşiyor bu da cilt kalitesine yansıyor.

MASAJ YAPIN

Cilt masajı, ciltte biriken toksin ve ödemi uzaklaştırmak, kan dolaşımını hızlandırıp cildi yenilemek için harika bir yöntem. Size en uygun olan masaj aletini seçin ve kendinize ekstradan birkaç dakika ayırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal