21.09.2022-11:17 (Son Güncelleme:21.09.2022-17:24)


1

Gömüldükten 1 gün sonra yardım çığlıkları atıldığı iddia edilen kızın mezarı aile yakınları tarafından balyozla parçalanarak açıldı.



2

O anlar bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.



3

Primer Impacto adlı TV kanalının yaptığı habere göre, 3 aylık hamile olan Neysi Perez adındaki 16 yaşındaki kız hayatını kaybetti.



4

Gece yarısı tuvalete giderken ölen kızın ölüm nedeni ise bilinmiyordu. Vefat ettikten sonra genç kzıın cesedi La Entrada Genel Mezarlığı’nda gömüldü.



5

Ertesi gün iddiara göre eşi, genç kızın mezarını ziyarete gitti. Fakat eş Gonzales mezardan bağırtılar ve yardım çığlıkları duyunca akrabalarının yanına koştu.



6

Hemen tabutu açan kişiler genç kızı hastaneye yetiştirdi fakat ne yazık ki yapılan tüm tetkiklere rağmen kızda herhangi bir yaşam belirtisi bulunamadı.



7

Doktorlar bu durumu iki ihtimalle açıkladı. Ya genç kızın kalbinin gece yarısı geçirdiği panik atak nedeniyle durmuş olabileceğini ve bu nedenle yanlışlıkla ölü teşhisi konuldu.



8

Ya da; genç kadının katapleksi denilen ve hastanın, ani bir duygusal etkenle birdenbire düşmesine yol açan genel bir kas felci geçirmiş olmasının ve bu sırada ölü sanılmasının mümkün olduğunu söylüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR