Çiğdem Bayrakçeken kimdir? Parkta asılı halde bulunan genç hakimin ölüm sebebi nedir?

Bursa’da bir çocuk parkında asılı halde bulunan genç hakim Çiğdem Bayrakçeken, ölüm haberiyle Türkiye gündeminde yer aldı. Bunun üzerine genç hakimin kim olduğu ve neden öldüğü araştırılmaya başlandı. Peki, Çiğdem Bayrakçeken kimdir? Çiğdem Bayrakçeken'in ölüm sebebi nedir? Genç hakimin üzerinden üç sayfalık intihar notu çıktı.

11.03.2022-21:01 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-21:02) Çiğdem Bayrakçeken kimdir? Parkta asılı halde bulunan genç hakimin ölüm sebebi nedir?

Bursa'da üzerinden üç sayfalık intihar notu çıkan genç hakim Çiğdem Bayrakçeken, bir çocuk parkında asılı bulunmasının ardından birçok kişi tarafından kim olduğuna dair araştırmalar yapılmaya başlandı. Genç hakimin neden intihar ettiğine dair bir açıklama yapılmadı.

Çiğdem Bayrakçeken

Çiğdem Bayrakçeken kimdir?

1997 doğumlu olan Çiğdem Bayrakçeken, Bursa Adliyesi’nde 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görevli hakimdi.

Çiğdem Bayrakçeken'in ölüm sebebi nedir?

Çiğdem Bayrakçeken, aynı adliyede görevli olan Cumhuriyet Savcısı B.A. ile evliydi. 2021 yılının Ekim ayında boşandığı eşinden sonra bir süredir psikolojik tedavi gören Bayrakçeken, kendisiyle birlikte kalan ailesine “Kedilere mama vereceğim” diyerek evden çıkıp daha sonra Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı olan Ertuğrul Mahallesi’nde bulundan bir çocuk parkına gittiği ifade edildi.

Evden çıkmasının ardından çocuk parkına giderek kendini asan Çiğdem Bayrakçeken, oyuncakların tahta kısmına iple asılı halde bulundu. Genç hakimin üzerinden ise üç sayfalık not çıktığı söylendi. Fakat, notlarla ilgili herhangi bir bilgi aktarılmadı.

Çiğdem Bayrakçeken cenazesi

Çiğdem Bayrakçeken'in cenaze namazı kılındı.

Çiğdem Bayrakçeken cenazesi

Çiğdem Bayrakçeken’in psikolojik destek aldığı, doktorunun ise yakınlarına intihar riskini söylediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal