Çiftçilere Müjde: Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Paketinin Hesaplara Yatırılacağını Duyurdu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarımsal destek kaleminde toplam 244 milyon lira destekleme ödemesinin hesaplara aktarılmaya başlandığını duyurdu.

24.12.2021-18:06 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-18:06)

Çiftçiler, kendilerine yapılacak olan destek ödemeleri için gün sayıyordu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çiftçilere yönelik destek müjdesini verdi. Bakanı Pakdemirli, 10 tarımsal destek kaleminde toplam 244 milyon lira destekleme ödemesinin bugün itibarıyla çiftçilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığını açıkladı.

AA tarafından aktarılan bilgilere göre, Zonguldak Sektör Buluşması Toplantısı’na katılan Bakan Pakdemirli, tarım ve gıda sektöründen kişilerle bir araya geldiği bildirildi. Katıldığı toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Bakan Pakdemirli, 2022 yılı için tarımsal kalkınma yatırımlarına 1,3 milyar liralık bütçenin kullanılacağı belirtti. 


DESTEKLEME ÖDEMESİ HESAPLARA AKTARILMAYA BAŞLANDI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarımsal alanda yapılan desteklemelerle ilgili çiftçilere müjde verdi. Bakan Pakdemirli, ‘Bugün itibarıyla kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi, bireysel sulama makine ve ekipman alımlarının desteklenmesi, hayvan genetik kaynaklarını koruma desteği, tarımsal yayım ve danışmanlık desteği, hayvan hastalıkları tazminatı desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, tiftik üretimi desteği, Ar-Ge desteği, yem bitkileri desteği ve balon balığı avcılığı desteği kapsamında 10 destek kaleminde toplam 244 milyon lira destekleme ödemesini hesaplara aktarmaya başlıyoruz’ ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal