01.10.2020-11:29 (Son Güncelleme:26.04.2024-18:05)


1

Dünyaca ünlü model Chrissy Teigen ve müzisyen John Legend’den kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde üçüncü kez hamile olduğunu duyuran Chrissy Teigen, bebeğini kaybetti. Acı haberle sarsılan Chrissy Teigen, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla yürek burktu.



2

Üçüncü kez hamile olduğunu sosyal medya hesabında duyuran ünlü model Chrissy Teigen, geçen Pazar günü yoğun kanama nedeniyle apar topar hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağman bebeğini kaybeden Chrissy Teigen, acı haberle sarsıldı.



3

Hastanede çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabında yayınlayan Chrissy Teigen, yaşadıklarını anlattı. Daha önce hiç bilmediği derin bir acı içinde olduğunu belirten model, şu ifadeleri kullandı:



4

‘Daha önce bebeklerimizin isimleri konusunda onlar doğduktan sonra karar vermiştik, sadece hastaneden ayrılmadan birkaç dakika önce. Ama bir sebepten karnımdaki bu küçük adama Jack adını verdik. O bizim için her zaman Jack olacak. Jack, küçük ailemizin bir parçası olmak için çok çaba harcadı ve sonsuza kadar da öyle olacak’



5

Teigen, kaybettiği bebeğine ise ‘Hayatta kalabilmen için ihtiyacın olan evi sana veremediğimiz için çok üzgünüm. Seni her zaman çok seveceğiz’ şeklinde seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr