CHP'nin MYK Toplantısında Gündem: Muharrem İnce

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin yeni yönetimiyle 37. Olağan Kurultay'ın ardından ilk kez bir toplantı düzenleyecek. Söz konusu MYK toplantısında ana muhalefetin Muharrem İnce'ye olan tavrı belirlenecek.

17.08.2020-12:22 - (Son Güncelleme: 17.08.2020-12:24) CHP'nin MYK Toplantısında Gündem: Muharrem İnce
Ana muhalefette nefesler tutuldu. CHP'nin yeni yönetimi, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında, Muharrem İnce konusunu masaya yatıracak.

Kemal Kılıçdaroğlu, 37. Olağan Kurultay sonrası yeni parti yönetimiyle ikinci kez toplanıyor.
Söz konusu toplantıda CHP'nin, Muharrem İnce'ye yönelik tavrı belirlenecek.

Muharrem İnce'nin CHP'yi hedef alan açıklamaları ve yeni bir hareket başlatacağı yönündeki açıklamaların ardından bütün dikkatler MYK toplantısının üzerine çekildi.

2018 Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine yönelik ''Kazanamayayım diye her şeyi yaptılar'' açıklamasını yapan Muharrem İnce hala gündemin en üst sıralarında.
4 Eylül’de Sivas’tan yeni bir hareket başlatacağının altını çizen Muharrem İnce’nin yarattığı kriz ana muhalefeti salladı.

Bu doğrultuda yapılan açıklamaya göre Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, mevcut CHP yönetiminin Muharrem İnce’ye yönelik tavrı açıklığa kavuşacak.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ''Muharrem İnce’yi disipline vermeyi düşünüyor musunuz?'' sorusuna ''Bu aşamada hayır'' yanıtını vermiş; ''Peki hangi aşamada?'' sorusunu ise ''Partiye zarar veren hiç kimseyi partide tutmak istemeyiz'' şeklinde yanıtlamıştı
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal