CHP'li Şişli Belediyesi'nde İşçiler İş Bıraktı, Sokaklarda Çöp Yığınları Oluştu

Şişli Belediyesi işçileri maaşlarını alamadıkları gerekçesi ile iş bırakma eylemi yaptı. İşçilerin iş bırakmasının ardından Şişli'de çöp yığınları oluştu.

26.02.2019-14:18 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-14:10) CHP'li Şişli Belediyesi'nde İşçiler İş Bıraktı, Sokaklarda Çöp Yığınları Oluştu

Şişli Belediyesi'nde görev yapan ve maaşlarını alamayan işçilerin iş bırakması sebebiyle caddelerde ve sokaklarda çöp yığınları oluştu.

Şişli Belediyesi'nde görev yapan işçiler, maaşlarını alamadıkları sebebiyle iş bırakma eylemi yaptı.

Eylem sebebiyle işçilerin çöpleri almaması ardından ilçenin cadde ve sokaklarında çöp yığınları meydana geldi.

İlçe esnafı ve vatandaşlar, meydana gelen görüntü kirliliğine ve kötü kokuya tepki koydu.

Esnaf Yusuf Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çöplerin yaklaşık üç gündür alınmadığı, belediyenin de bu mesele ile ilgilenmediğini söyledi.

"1900'LI YILLARI BİZE HATIRLATTILAR"

Çöplerin toplanmasını talep eden Akyüz, "Burası kokuyor. CHP'nin yeri olduğu için maalesef hiçbiri gelip bakmıyor. 1990'lı seneleri bize hatırlattılar. Sağ olsunlar." dedi.

Esnaf Ferhat Oruç ise çöplerin üç gündür alınmadığını, iş yerine gelen müşterilerin hem görüntü kirliliğinden hem de kötü kokudan sebeple rahatsız olduğunu söyledi.

İş yerinin önünde çöp yığını olmasından sebeple rahatsızlık duyduğunu söyleyen Oruç, belediyenin çöpleri almasını talep etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal