CHP’li isimden HDP itirafı: Önemli ilişkilerimiz var

Türkiye’de yarın yapılacak seçimler, dünya basınının da gündeminde yer alıyor. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu’nun HDP ile ilgili sözleri dikkat çekti. Fransız Le Point’e konuşan Kaboğlu, "HDP ile görüşecek misiniz?" sorusuna, "Tabii, çünkü HDP merkez parti olacak. Onlarla zaten önemli ilişkilerimiz var" yanıtını verdi.

13.05.2023-10:46 - (Son Güncelleme: 13.05.2023-17:20)

Yarın gerçekleştirilecek 14 Mayıs seçimleri, Türkiye’nin olduğu gibi dünya basınının gündeminin de üst sıralarında yer alıyor. Seçimler öncesinde Fransız medya organı Le Point’e konuşan CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, "HDP ile görüşecek misiniz?" sorusuna, "Tabii, çünkü HDP merkez parti olacak. Onlarla zaten önemli ilişkilerimiz var" yanıtını verdi. 

Akşener’in de haberi var

Fransız basınından Le Point'e açıklamalar yapan Kaboğlu, 'HDP ile görüşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı. Kaboğlu soruya, "Tabii, çünkü HDP merkez parti olacak." şeklinde yanıt verdi. HDP'nin önemli bir parti olduğunu da söyleyen Kaboğlu, "Onlarla zaten önemli ilişkilerimiz var" ifadelerini kullandı.

İbrahim Kaboğlu HDP

HDP olmadan bir şey yapılamayacağını söyleyen Kaboğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de durumdan haberdar olduğunu belirterek, "Meral Akşener bile bunun bilincinde" ifadelerini kullandı.

CHP'li Kaboğlu'nun Fransız basınına yaptığı açıklamaların ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ve İYİ Partili yetkililerin ne yorum yapacağı merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal