CHP’li Belediyeden Akılalmaz Bir Olay

CHP’li belediyelerde akıldışı olaylara bir yenisi daha eklendi. CHP'li Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda eşini öyle bir makama getirdi ki, o makam Türkiye’de yok.

24.08.2020-13:18 - (Son Güncelleme: 24.08.2020-13:19) CHP’li Belediyeden Akılalmaz Bir Olay

CHP’li belediyelerdeki kadrolaşma tam gaz devam ederken, partili yandaş ve candaşların yanısıra İP’liler ve HDP’li militanların da belediyelere dolduruluyor.

Belediyelerde eski çalışanları işten çıkaran CHP’li yönetimler, aşırı eleman yığılmasından dolayı, birinci ve ikinci derecedeki akrabalarını normal kadrolara yerleştiremiyorlar. Bunun üzerine CHP’li belediye başkanları yeni kadro ve birimler üreterek eşlerini, çocuklarını ve diğer akrabalarına birer koltuk veriyorlar.

Son olarak CHP'li Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda müthiş bir kador oluşturarak eşine de bir makam sundu.

Eşi Deniz Arda’yı Onursal Koordinatör diye atama yaptığı ortaya çıktı. Başkan Arda’nın Türkiye’de karşılığı olmayan bu makama karısını oturtmasının ortaya çıkmasından sonra Sosyal medyada alay konusu oldu.

Daha önce İzmer Torbalı belediye başkanı CHP’li İsmail Uygur kendisinin ve karısının heykelini yapmıştı. Bununla da yetinmeyen Uygur, 24 yaşındaki oğlunu da belediye şirketinde Genel Müdür.

Muavinliği görevine tayin ederek 7bin TL maaşla işe başlatmıştı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de eşini daire başkanı yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal