CHP'li belediye başkanına rüşvet operasyonu! Gözaltına alındı

CHP'li Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ve aralarında bulunan belediye personellerinden 7 kişi gözaltına alındı. İşte haberin detayları...

31.05.2022-10:39 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-11:33) CHP'li belediye başkanına rüşvet operasyonu! Gözaltına alındı

Rüşvet operasyonuna bir yenisi daha. CHP’li Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ve aralarında belediye personellerinin de yer aldığı 7 kişi rüşvet, irtikap ve zimmete para geçirme iddiasıyla gözaltına alındı. 

3 kişinin yakalama kararı devam ediyor 

Çan Cumhuriyet Başsavcılığına Ö.E. isimli kişinin şikâyeti üzerine Belediyeden ihale alan firma sahiplerinden rüşvet alındığı, zimmete para geçirildiği ve görevli memurların görevlerini kötüye kullanarak irtikap suçu işlendiği iddiasıyla soruşturma başlatılmıştır. 

Çan İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde CHP'li Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, İnsan Kaynakları Müdürü Ş.U., Belediye Maliye Hizmetler Müdürü A.Y ve firma çalışanı R.A rüşvet irtikap ve zimmete para geçirme suçlamalarıyla gözaltına alınmıştır. Soruşturmaya yönelik yapılmış olan aramalarda adreslerinde bulunamayan 3 kişiyi yakalama çalışmaları ise sürmeye devam etmektedir.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal