CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Yanlış İmsakiye Bastırdı

CHP'li Bolu Belediyesinin Ramazan ayı için hazırlattığı imsakiyesinde namaz ile imsak vakitlerinin yanlış olduğu gün yüzüne çıktı.

14.04.2021-10:06 - (Son Güncelleme: 14.04.2021-11:05) CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Yanlış İmsakiye Bastırdı

İsminden sık sık bahsettiren CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Özcan, en son geçen kasım ayında belediyede uygun olmayan görüntüleri çıkan sendika temsilcisi ile belediyede bulunan bilgisayarına yasaklı fotoğraflar yüklediği için gözaltına alınan imar müdürü skandalları gün yüzüne çıkınca, “Artık zapt edemiyorum. Belediyenin su şebekesine şap katalım” ifadeleriyle gündeme oturmuştu.

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu defa yanlış Ramazan imsakiyesi ile gündeme geldi. Belediyenin hazırlattığı imsakiyede akşam ezanı Diyanet’in yaptığı imsakiyeye göre iki üç dakika geç okunuyor. İmsak vakitleri ise 18 dakika erken başladığı için Bolu halkı bu imsakiyeye göre hareket ederse 20 dakika daha fazla oruç tutacak. Gaflarıyla tanınan Özcan en son geçen kasım ayında düzenlenen meclis toplantısında meclis mensuplarına karşı dile getirdiği, “sana gazoz ısmarlayayım” ile “Artık zapt edemiyorum. Belediyenin su şebekesine şap katalım” ifadeleriyle gündeme oturmuştu.

20 DAKİKA FAZLADAN ORUÇ

Bolululara 20 dakikadan daha fazla oruç tutturan Özcan’a Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Burak Balaban tepki gösterdi.

CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Yanlış İmsakiye Bastırdı54545

DİYANET'İMİZİN İMSAKİYESİNİ ESAS ALSINLAR''

Burak Balaban konuya dair açıklamasında, “Bolulu vatandaşlarımızı Tanju Özcan’ın bastırdığı imsakiyeleri kesinlikle dikkate almamaları konusunda uyarıyoruz. Hemşehrilerimiz oruçlarının sakata gelmemesi için her zamanki gibi yine Diyanet’imizin imsakiyesini esas alsınlar" ifadelerini kullandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal