CHP’li başkanlar arasında tansiyon yükseldi: Sebepsiz zenginleşmeyi açıklayamıyorsan güle güle

CHP yönetimindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Çerçioğlu ile Efeler Belediye Başkanı Atay arasında yolsuzluk kavgası yaşandı.

21.08.2023-09:45 - (Son Güncelleme: 21.08.2023-17:25)

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile CHP'li Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay arasında yolsuzluk tartışması yaşandı. 

Atay, Büyükşehir Belediyesi ile ilgili "Ben onların neler çaldığını biliyorum, asfalt ihalesinde 32 Milyon yolsuzluk yaptılar" iddiasında bulundu.

Atay’a yanıt veren Çerçioğlu ise Nazilli İlçe Kongresinde Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ı hedef aldı.

Sebepsiz zenginleşmeyi açıklayamıyorsan güle güle

Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak'ın haberine göre kongrede konuşan Özlem Çerçioğlu şunları söyledi: 

CHP Yolsuzluk

"Bir belediye başkanı da bana iftira atmış. Namertsiniz ispatlamazsanız, namertsin. Benim bu zamana kadar kursağımdan bir lokma haram geçmedi, geçmez de.

Bir siyasetçi koltuğa oturmadan önceki mal varlığı ile koltuğa oturduktan sonraki mal varlığında bir artış varsa bunu mantıklı bir şekilde açıklayabilmeli.

Efendim; yok oğlumun sünnetinden, düğününden kaldı, hanımın çıkınındaydı bilmem neydi. Yok geçti bunlar. Sorarız biz. Para kazanabilirsin gayet doğal. Onun vergisini verdin mi devlete? Onu da sorarız. Eğer ki sen sebepsiz zenginleşmeyi açıklayamıyorsan 'hadi güle güle sana' demesini biliriz. Onun için hiç kimse hiç kimseye kuru iftira atmasın. Allah kuru iftiralardan saklasın."

İki CHP'li belediyenin birbirlerini yolsuzlukla suçlaması ise "Tencere dibin kara, seninki benden kara" atasözünü hatırlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal