CHP'den Tacizci Başkan Barış Bektaş Hakkında Dikkat Çeken Karar!

Adalet arayacağım diye kilometrelerce yol yürümeyi bilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya İl Başkanı Barış Bektaş tarafından taciz edilen kadının adalet arayışına neden yanıt vermiyor?

24.12.2020-15:43 - (Son Güncelleme: 24.12.2020-15:43) CHP'den Tacizci Başkan Barış Bektaş Hakkında Dikkat Çeken Karar!

Maltepe'den sonra CHP'de patlak veren ikinci taciz olayı Konya'dan geldi.

Mağdurun ifadesine göre,  CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş genç kadını önce ofisinde taciz etti ardından telefonla baskı kurdu.

Çareyi Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na şikayet mektubu yazmakta bulan genç kadının adalet arayışına CHP'den ses gelmedi.

Daha da kötü olanı ise tacizci Barış Bektaş CHP Genel Kurulunda disipline bile sevk edilmedi.

Hakkında disiplin soruşturması başlatılarak savunması istenen Bektaş'ın Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmemesi sonucuna varıldı.

CHP

Mağdur kadının Kılıçdaroğlu'na yazdığı mektupta ise şu ifadelere yer verildi:

''Ramazan ayının son günlerinde telefonumu arayan Barış Bektaş, babam tarafından yardım çeki başvurusu yapıldığını, kendi hukuk bürosuna gelmem halinde yardım çekiyle birlikte burs konusunda da yardımcı olabileceğini söyledi. Ertesi gün arkadaşım C.T. ile birlikte bürosuna gittik. Bana fotoğrafımdan daha güzel olduğumu, akşamları bir yerlere takılıp takılmadığımı, alkol alıp almadığımı, erkek arkadaşımın olup olmadığını sormuştur. Benim bu konuşmalardan rahatsız olup kalkmam üzerine saçlarımı okşayarak yine beklediğini söylemiştir. Bu şahıs ertesi gün de beni aramıştır.''


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal