CHP'den Bir Skandal Daha! Terör Destekçilerine Ücretsiz Salon Kiralamışlar

Kadıköy Belediyesi'nin terör örgütü destekçilerine ücretsiz salon kiraladığı ortaya çıktı. Büyük skandal sonrası CHP içindeki bazı kişiler bile olaya isyan etti.

17.10.2021-11:07 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-11:07) CHP'den Bir Skandal Daha! Terör Destekçilerine Ücretsiz Salon Kiralamışlar

HDP'ye yakınlığı ile bilinen ve çokça yasa dışı eylemde yer almış CHP'nin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın terör örgütü destekçisi gruplara ücretsiz salon verdiği ortaya çıktı. PKK destekçisi Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu üyelerinin genel kurul toplantıları propaganda aracına döndü.

Türkiye'yi Irak ve Suriye'de işgal gücü olarak gösteren grubun yaptığı propagandalara rağmen Kadıköy Belediyesi'nin gruba karşı olan tutumunun değişmediği görüldü. Türkiye'nin farklı bölgelerinde çeşitli terör eylemlerinde bulunan ateşin çocukları inisiyatifi üyelikleri bulunan grubun üyeleri halen çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.


KARARGÂHLARI SURİYE’DE

Suriye’nin kuzeyinde çok sayıda militanı bulunan grubun lider kadrosu Aynel Arap mevkisinde bulunuyor. Bölgede özel eğitim kampları bulunan grubun Afrin, Tel Abyat ve Resulayn operasyonlarında Türk Ordusuna karşı saldırılarda bulunduğu biliniyor.

Son olarK CHP PM’deki muhaliflerle birlikte Kadıköy’de toplanıp terör örgütü lehine konuşmalar yapması CHP içinde bile tepki toplamıştı. CHP genel merkezi ise bu tepkilere rağmen herhangi bir adım atmadı.

HDP’YE TAM DESTEK

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nın terör örgütünü destekleyen sosyal medya paylaşımları basında yer almıştı. 2013 yılında Lice’de  PKK destekçisi bir grup bir inşaata saldırmış ve işçilerin çadırlarını yakmıştı. Şerdil Dara Odabaşı ise bu olaylardan sonra Twitter hesabından #DirenLice" ifadelerine yer vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal