CHP’de Kaset İşi Bir Gelenek mi?

Son bir yıldır CHP içindeki taciz vakaları bir hayli arttı. Özellikle üst kademedeki yöneticilerin gençlik örgütündeki genç kızlara karşı işledikleri taciz suçları son zamanlarda hepimizin gündeminde.

03.03.2021-10:34 - (Son Güncelleme: 03.03.2021-10:34) CHP’de Kaset İşi Bir Gelenek mi?

CHP’nin büyükşehirlerde de seçimi kazanmasıyla birlikte CHP’li yöneticilerin iş ve kariyer vaadiyle kandırmaya çalıştıkları, tacize yeltendikleri genç kızlarımızın sayısı gün geçtikçe artıyor.

Geçtiğimiz günlerde CHP milletvekili Teoman Sancar’ın istifasıyla birlikte yeni bir iddia ortaya atılmış, özellikle sosyal medyayı oldukça meşgul etmişti. Haberlere göre ortada bir kaset, kasette ise Teoman Sancar’la ilgili akla hayale sığmaz bir görüntü vardı. Apar topar istifası alınan Sancar’a neredeyse hiç söz hakkı verilmediği Sabah Gazetesi’ne verdiği röportajda ortaya çıktı.

Sancar’ın, Sabah gazetesine verdiği röportajındaki iddiasına göre; CHP Genel Merkezi’ne giren iki kişi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısına bir takım görüntüler izletmiş ve istifa süreci de böyle başlamış. Kaset şantajıyla karşı karşıya kalan ve istifaya zorlanan Sancar, kendisine söz hakkı tanınmadığından ve haksızlık yapıldığından şikayetçi.

Başına gelen olayı ise şöyle dile getirmiş:

“Pandemi nedeniyle mekanlar kapalıydı, birkaç arkadaşımla bir ortamda alkol aldık. Daha önceden tanıştığım ailecek de görüştüğümüz bir kişi, çalıştığı kurumda çok baskı gördüğünü, görüşmek istediğini söyledi. Mekanlar kapalı olduğu için evine gittim. Kapıda biraz görüştük. Konu uzayınca içeriye geçtim. Saatin geç olması nedeniyle orada uyuya kalmışım. Aradan bir hafta geçtikten sonra bu kişi beni aradı. Elinde bir takım görüntüler olduğunu söyledi. Telefonda kim olduğu belli olmayan birkaç saniyelik görüntü izlettiler. Görüntüler çok net değildi. Bunları basına vermekle tehdit edip 1 milyon dolar istediler. Ben ‘istediğinizi yapın deyip’ yanlarından ayrıldım.”

 Bugüne kadar birçok taciz ve cinsel istismar vakasına sessiz kalan CHP Genel Merkezi, bu asılsız ve ahlaksız şantajın karşısında hızla harekete geçip Sancar’ın istifasını talep etmiş. CHP’nin birçok il ve ilçe örgütlerinde kadınlara karşı işlenen cinsel suçlara sessiz kalan, taraf olmayan ve olayları geçiştiren CHP’nin ortada asılsız da olsa bir kaset olduğunda harekete geçmesi akıllara şu soruları getirdi:

1.CHP’de kaset işi bir gelenek mi? Kasetle gelinir kasetle mi gidilir?

2.CHP’de sapkınlık ve çeşitli suçlara karışmak serbest ama delili ile yakalanmak mı yasak olan?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal