CHP Muğla Vekili'nden Pınar'ın Babasına Hayerete Düşüren Teklif

İddialar göre CHP'nin Muğla millet vekili Muğla'da vahşi bir cinayete kurban giden Pınar Gültekin babasını arayarak '' Tamam böyle bir şey yaşandı. O aile de perişan. Zaten cezasını çekecek. Gel sen davandan vazgeç.'' dediği öne sürülüyor.

27.12.2020-10:04 - (Son Güncelleme: 27.12.2020-11:06) CHP Muğla Vekili'nden Pınar'ın Babasına Hayerete Düşüren Teklif

Muğla'da canice yaşamına son verilen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin davasına ilişkin herkesi hayrete düşüren bir iddia gündeme oturdu.

'DAVADAN ÇEKİL'

Gazeteci Fatih Çekirge, Pınar Gültekin'in acılı babasına CHP'nin Muğla milletvekilinden bir telefon geldiğini köşesinde yazdı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan yazısında gazeteci Çekirge, CHP Muğla vekilinin acılı aileden davadan geri çekilmesini talep edildiğini öne sürdü.

Acılı babaya yapılan teklif karşısında önce hayrete düştüğünü akabinde de "bunu duymamış olayım" dediğini kaleme alan gazeteci  "Bir milletvekili nasıl böyle bir ahlaksız ve insanlık dışı teklifte bulunabilir." sözlerini kullanarak şoke eden olaya isyan etti.

Vahşi Katil Metin Avcı'nın annesinin CHP ilçe yönetim kurulu mensubu olduğunu ve dehşet veren olayın akabinde istifa ettiğini yazan Çekirge, meselenin bir an evvel gün yüzüne gerektiğini belirtti


PINAR GÜLTEKİN CİNAYETİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde okuyan Pınar Gültekin, bir müddet önce ilişkisine son verdiği erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı aracılığıyla 16 Temmuz 2020 tarihinde bir bağ evine götürüldü. Pınar'a şiddet uygulayan Avcı akabinde boğularak yaşamına son verildi. Pınar’ın cansız bedeninin bir varile koyup benzin döküp yakmaya kalkışan Avcı, akabinde varile beton döküp ormana bıraktı. Pınar’ın cansız bedeni 21 Temmuz tarihinde bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal