CHP listeyi bildirmeyi unuttu: Seçimlerde sandık görevlisi bulunduramayacak

Katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim güvenliği için 1,5 yıldır çalıştıklarını dile getirdi. Ancak CHP Pamukkale teşkilatının sandık görevlileri listesini Yüksek Seçim Kurulu'na bildirmeyi unutması kafaları karıştırdı.

27.04.2023-10:04 - (Son Güncelleme: 27.04.2023-17:30) CHP listeyi bildirmeyi unuttu: Seçimlerde sandık görevlisi bulunduramayacak

14 Mayıs seçimleri için 3 haftadan az bir süre kaldı. Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı’nın ön planda olduğu seçimlerde 5 ittifak yarışacak. Seçimler öncesinde katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim güvenliği için 1,5 yıldır çalıştıklarını dile getirdi. Ancak Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının üzerinden çok zaman geçmeden CHP Pamukkale teşkilatının sandık görevlileri listesini Yüksek Seçim Kurulu'na bildirmeyi unutması kafaları karıştırdı.

CHP listeyi bildirmeyi unuttu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'de katıldığı canlı yayında, seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CHP Sandık Görevli Listesi

Kılıçdaroğlu, seçim güvenliği için bir buçuk yıldır çalıştıklarını söyledi. "Islak tutanağın bize fotoğrafını çekip gönderdikten sonra çuvalların nakliyle de arkadaşlar ilgilenecek." diyen CHP Genel Başkanı, "Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir siyasal parti bu kadar geniş bir önlem alıyor." ifadelerini kullandı.

Seçimlerde sandık görevlisi bulunduramayacak

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları sonrasında CHP Pamukkale teşkilatının sandık görevlileri listesini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildirmeyi unuttukları ortaya çıktı. Denizli'nin en büyük ilçesi Pamukkale'de sandık görevli listesinin YSK'ya zamanında teslimini unutan CHP, 712 sandığın tümünde sandık görevlisi bulunduramayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal