CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Skandal Açıklama! Rusya-Ukrayna Savaşını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bağlamaya Çalıştı

Türkiye’nin izlediği Rusya ve Ukrayna diplomasisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir skandala daha imza atı.

24.02.2022-15:29 - (Son Güncelleme: 24.02.2022-16:58) CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Skandal Açıklama! Rusya-Ukrayna Savaşını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bağlamaya Çalıştı

Dünyanın yakından takip ettiği savaşı bile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bağlamaya çalışan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kamuoyunda gündem oldu. 

Rusya, sabah saatleri itibarıyla Ukrayna’nın Doğu bölgesi Donbas’ta işgale başladığını duyurmuştu. Savaşla ilgili son gelişmelerin ve atılacak adımların görüşülmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenlik zirvesini toplama kararı almıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Dünyanın yakında takip ettiği savaştan Erdoğan’ı sorumlu tutan Kılıçdaroğlu, skandala imza attı. 


KILIÇDAROĞLU'DAN RUSYA UKRAYNA SAVAŞI HAKKINDA SKANDAL SÖZLER

CP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve STK Buluşması’nda yaptığı konuşmasında ‘Güzel bir ülkede yaşamak varken beraber yaşamak varken bütün komşularımızla huzur içinde yaşamak varken böyle bir tabloyu Türkiye hak ediyor mu?’ diyerek Rusya ve Ukrayna arasında sürdürülen diplomasiyi hiçe sayıp söz konusu durumdan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sorumlu tuttu. Kılıçdaroğlu, bu tutumuyla bir yeni skandala daha imza atmış oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal