CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Yaptığı Hadsiz Paylaşımından Sonra Utanacak mı?

Geçtiğimiz günlerde hadsiz paylaşımda bulunan Canan Kaftancıoğlu, 18 yaş ve üstünün bugün aşılanacağı haberinden sonra ne söyleyeceği merak konusu...

25.06.2021-09:55 - (Son Güncelleme: 25.06.2021-10:04) CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Yaptığı Hadsiz Paylaşımından Sonra Utanacak mı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın; ''Gençler, aşılanıp hayata karışalım. Randevularda yaş sınırı 18’e indi. İlk gün yarın (25 Haziran)!'' açıklamasında bulunmuştu. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun geçmişte yaptığı açıklamaları tekrar gündeme geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu çirkin ifadeleri ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı eleştirmişti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu; 8 Mayıs 2021tarihinde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın ''Yaz döneminde 18 yaş üstü herkes aşılanabilir'' şeklindeki açıklamasını sosyal medya hesabından eleştirmişti.

Canan Kaftancıoğlu; Fahrettin Koca'yı yalancılık ile suçlamıştı ve ''Yaz bitiminde bu sözü hatırlatılınca da yüzü kızarmayacak nasıl olsa. Bir hekimin göz göre göre bu derece yalan söyleyebilmesi, gerçekleri perdelemesi, yeri geldiğinde bilimi çarpıtması benim ağrıma gidiyor. Değer mi? Mesleğinden, vatandaştan utanmıyorsa kendinden utanır insan'' laf gevezeliği yapmıştı.


CANAN KAFTANCIOĞLU AÇIKLAMA YAPACAK MI?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 24 Haziran 2021 tarihinde ''Gençler, aşılanıp hayata karışalım. Randevularda yaş sınırı 18'e indi. İlk gün yarın!'' açıklamasında bulunmuştu. 

Hadsiz paylaşımda bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bu açıklama sonrası ne açıklama yapacağı merak ediliyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal