CHP ile DEM Parti arasında kirli pazarlık: Esenyurt’ta DEM Parti’nin adayı yarışacak

CHP ile DEM Parti arasında devam eden seçim pazarlığı konusunda yeni bir gelişme daha yaşandı. Buna göre Esenyurt’ta yarışacak olan CHP adayının geri çekileceği ve DEM Parti’den aday gösterilecek olan ismin destekleneceği ifade ediliyor.

17.02.2024-09:24 - (Son Güncelleme: 17.02.2024-17:26)

Yerel seçimler için artık çok kısa bir zaman kaldı. Adaylarını belirleme işlemlerini tamamlayan partiler, dikkatlerini miting çalışmalarına kaydırmış durumda. Öte yandan CHP ile DEM Parti arasında devam eden seçim pazarlığı konusunda yeni bir gelişme daha yaşandı.

CHP ile DEM Parti arasında aday pazarlığı

Sabah’ın yer verdiği habere göre; CHP ve terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı olarak bilinen DEM Parti arasındaki adaylık pazarlığı devam ediyor. DEM Parti'nin Esenyurt ilçesinde ısrarla üzerinde durduğu adaylık konusunda CHP ile ortak bir aday çıkarma konusunda uzlaşı sağlandığı belirtiliyor. İlk adım atılarak ortak adaylık için çalışmalara başlandı.

CHP DEM Parti

CHP’li isim adaylıktan çekilecek

CHP, Esenyurt'ta Ali Gökmen'in adaylıktan çekilerek DEM Parti ile ortak aday çıkarmak için hazırlıklara başladı. Gökmen'in yerine CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu Üyesi ve CHP eski İl Başkan Yardımcısı İsmail Topkaya'nın adının geçtiği belirtiliyor. DEM Parti'nin de Topkaya ismine olumlu yaklaştığı ifade edildi. CHP yandaşı Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Gökmen'in çekildiğini duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal