CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Ekonomideki Gelişmeleri Değerlendirdi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ekonomideki son olayları değerlendirerek "Ekonomide açıklanacak en iyi paket, damadı paketleyip göndermektir" dedi.

10.07.2019-16:20 - (Son Güncelleme: 10.07.2019-16:14)

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te gerçekleştirdiği konuşmada son ekonomik olayları eleştirdi. Merkez Bankası Murat Çetinkaya'nın görevden alınmasını da eleştiren Özel, "Bir defa daha öneriyoruz ki ekonomide açıklanacak en iyi paket, damadı paketleyip yollamaktır. Damat paketlenip yollanmadan ekonomide sular durulmaz, krizlerin önü alınmaz" dedi.

Özgür Özel, Mecliste, Maden Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yüksel ile yaptığı basın toplantısında, maden mühendislerinin problemlerini dile getirdi.

ALBAYRAK'I HEDEF ALDI

Bunun demokrasilerde olamayacağını ifade eden Özel, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı hedef alarak "Fotoğraf, demokrasi fotoğrafı olmayınca yabancı yatırımcı da sermaye de gelmiyor. Ekonomide de güvensizlik var. Ardından paket üstüne paket açıklanıyor. Bir defa daha öneriyoruz ki ekonomide açıklanacak en iyi paket, damadı paketleyip yollamaktır. Damat paketlenip yollanmadan ekonomide sular durulmaz, krizlerin önü alınmaz." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal