CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Helalleşme Açıklamasına Tepkiler Gelmeye Devam Ediyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘helalleşme’ açıklamasına bir tepki de 28 Şubat Öğrenci Derneği Genel Başkanı Emine İlyas'tan geldi.

17.11.2021-17:54 - (Son Güncelleme: 18.11.2021-09:15) CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Helalleşme Açıklamasına Tepkiler Gelmeye Devam Ediyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘helalleşme’ açıklaması sonrası tepkiler gelemeye devam ediyor.  28 Şubat Öğrenci Derneği Genel Başkanı Emine İlyas, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘helalleşme’ açıklamasına yönelik, ‘İktidar olursa devletimizin büyük uğraşlarla hala temizlemeye çalıştığı örgüt üyelerini hiçbir ayrım yapmadan görevlerine geri başlatacağını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu hangi yüzle bizimle helalleşecektir? Biz FETÖ ile iş tutanlara, şehitlerimize ve ailelerine küfür edenlere sahip çıkanlara hakkımızı helal etmiyoruz. Ülkemizin güneyinde Kürdistan hayali kuranlara karşı tezkereye hayır diyenlere hakkımızı helal etmiyoruz’ dedi.

28 ŞUBAT POST MODERN DARBESİDİR

28 Şubat’ta meydana gelen olayın post modern darbe olduğunu aktaran Emine İlyas, 15 Temmuz darbe girişimine giden yolun 28 Şubat’tan geçtiğini söyledi. 28 Şubat Öğrenci Derneği Genel Başkanı Emine İlyas, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘helalleşme’ açıklamasına tepki gösterdi. İlyas, Türkiye'nin gelişimin önünü tıkayan en büyük darbelerden bir tanesinin 28 Şubat post modern darbesi olduğunu belirterek, ‘Bu darbe ile birlikte inançlı bir nesil sosyal hayatın her alanından şiddetli bir biçimde uzaklaştırılırken, yarının Türkiye'sine yön verecek dindar gençlikte üniversite koridorlarından uzaklaştırılmıştır. FETÖ elebaşının bir emriyle başını açan örgüt üyeleri bizler okul bahçesine dahi alınmaz iken koşa koşa sınıflardaki, anfilerde ki yerlerini almışlardır. Gelinen noktada görüldü ki 15 Temmuz İşgal girişimine giden yolun temelleri 28 Şubat'ta atılmıştır. Yetişen dindar ve ilkeli nesil okullarını bitiremediği için onların alacakları görevleri FETÖ'nün örgüt elemanları bir şekilde işgal etmiştir’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal