28.09.2021-18:03 (Son Güncelleme:28.09.2021-18:21)


1

Zorlu maçtan mutlaka galibiyet ile dönmek isteyen mavililer, maça Alman teknik adam Tuchel'in önderliğinde son hız hazırlanıyor.



2

Chelsea zorlu maça son hız hazırlanırken, mavili takımda şok eden bir gelişme yaşandı. Yaşanan bu durum mavilerde morallerin bozulmasına neden oldu. Chelsea'yi bu kadar sarsan haber takımın Fransız yıldızı N'Golo Kante'yi ilgilendiriyor.



3

İngiliz devi Chelsea takımının menajeri Thomas Tuchel, Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile karşılaşacakları maçtan önce şok eden bir haberi verdi.



4

Alman teknik adam yaptığı açıklamada, takımın Fransız yıldızı N'Golo Kante'nin Covid-19 testinin pozitif çıktığını belirtti. Fransız yıldızın karantinaya alındığı açıklandı. Karantinaya alınan futbolcunun Juventus maçında forma terletemeyeceği aktarıldı.



5

Chelsea'de Kante'nin yanı sıra Christian Pulisic, Mason Mount ve Reece James de sakatlıkları dolayısıyla Juventus karşısında forma terletemeyecekler.



6

Takımdaki önemli yıldız isimlerin sakatlanması zorlu Juventus karşılaşması öncesi takımdaki morallerin bozulmasına neden oldu. Chelsea'nin zorlu İtalya deplasmanı öncesi gelen bu haberlerin takımda tedirginlik oluşturduğu açıklandı. Alman teknik adam Tuchel'in futbolcularının istek ve motivasyonlarını yerine getirmek için yoğun bir çaba gösterdiği aktarılıyor. Dev maçın heyecan verici bir mücadeleye sahne olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR