22.03.2022-12:18 (Son Güncelleme:22.03.2022-13:07)


1

Bodum'da bulunan Rus oligark Roman Abramovich'in Türkiye ilgisinin nedeni gün yüzüne çıktı. Abromovich'in AŞ statüsündeki Bodrumspor'a talip olduğu aktarıldı.



2

Rusya'nın Ukrayna'ya girmesiyle İngiltere'de resmen istenmeyen adam ilan edilen Roman Abramovich Chelsea'yi satışa çıkarmak zorunda kalmasından sonra Türkiye'ye geldi.



3

Roman Abramovich'in, Mehmet Sepil'in istifa ettiği Göztepe'ye talip olduğu öne sürülmüştü. Özellikle Mehmet Sepil'in takımdan istifası sonrasında Rus İş İnsanı'nın Göztepe'yi satın alacağı konuşuluyordu. Fakat Abramoich'in asıl hedefindeki takımın çok başka olduğu öğrenildi.



4

Chelsea ile bağlarını koparmak zorunda kalan Rus milyarder ultra lüks yatı Solaris ile şu anda Bodrum'da bulunmakta.



5

Futboldan kopmak istemeyen Abramovich'in Göztepe'Yi satın almak istediği basına yansımıştı. Son gelen bilgilere göre ise Rus milyarderin hedefinin Bodrumspor'u satın almak olduğu aktarıldı.



6

Rus İş İnsanı Roman Abramovich'in Bodrumspor ilgisinin altında hem özel hem de bürokratik nedenler olduğu aktarılıyor. Abramovich'İn Türkiye'ye geldiğinde tatil için tercih ettiği ve uluslarası değer olarak gördüğü Bodrum'u çok sevdiği, birçok yabancının burada yaşamasından dolayı Bodrumspor'u tercih ettiği aktarılmakta.



7

Şu anda Türkiye 2. Lig'de mücadele veren ve 1. Lige çıkma şansını sürdüren Bodrumspor, A.Ş statüsünde faaliyetlerini sürdürmekte. Hisselerin devriyle kulüp devri dernej statüsündeki takımlara oranla yasal olarak mümkün görünmekte.



8

Bodrumspor, şu anda 2. Lig Kırmızı Grup'ta Sakaryaspor ve Hekimoğlu'nun ardından 3. sırada yer alıyor. Yeşil beyazlı ekip oynadığı 30 karşılaşmada 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. 57 puan toplayan Bodrumspor, rakip ağlara 47 gol atarken 23 de gol yedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR