Charlotte Flair'dan canlı yayınlanan kadın güreşi maçında frikik! TV yayını kesildi

ABD'nin güreş şampiyonu olan Charlotte Flair'in canlı olarak yayınlanan maçta istemsizce verdiği frikik sonrası TV yayını apar topar kesilirken Flair'in verdiği frikiğin belli bir süre hafızalardan silinmeyeceği konuşuluyor.

03.04.2022-20:08 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-20:08) Charlotte Flair'dan canlı yayınlanan kadın güreşi maçında frikik! TV yayını kesildi

ABD'de kadınlar güreş şampiyonu Charlotte Flair ile Ronda Rousey arasında gerçekleştirilen mücadele Charlotte Flair istemsizce frikik görüntüsü verdi. TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan karşılaşmada meydana gelen olay sonrası canlı yayın apar topar kesildi.

Charlotte Flair'dan canlı yayınlanan kadın güreşi maçında frikik

Olay Charlotte Flair ve rakibi Ronda Rousey arasında gerçekleştirilen güreş müsabakasında meydana geldi. Wrestlemania maçında rakibi Ronda Rousey ile karşı karşıya gene ABD'nin 35 yaşındaki şampiyonu Charlotte Flair, Teksas'ta düzenlenen etkinlikte eski UFC şampiyonuna karşı unvanını korumayı başardı. Maçın hemen ardından ise şampiyon sporcunun unvanından çok maç sırasında verdiği firik sosyal medyanın diline düştü.

Charlotte Flair'dan canlı yayınlanan kadın güreşi maçında frikik

ABD şampiyonu Charlotte Flair'in maç sırasında sert bir hareketle Rousey'i yenerek aldığı anlarda istemsizce firik verdi. Canlı olarak yayınlanan maçta meydana gelen anlık olay sonrası canlı yayın apar topar kesildi. Dün gece gerçekleştirilen müsabakada Charlotte Flair'in güreş sırasında gerçekleştirdiği zor hamle sonrası başına gelen talihsiz kaza maçı canlı yayınlayan yayıncı TV tarafından siyaha geçilerek kurtarılmaya çalışılsa da maçı sıkı takip eden izleyicilerin anlık görüntü almasını engelleyemedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal