Charlie Hebdo'nun Eski Binasına Saldırı

Hazreti Muhammed'e yönelik saldırı niteliği taşıyan karikatürleri ile tanınan Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun eski binasına yapılan saldırıda yaralıların olduğu bildirildi.

25.09.2020-13:56 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-14:25) Charlie Hebdo'nun Eski Binasına Saldırı

Fransız medyasından dünya gündemine sıçrayan bilgiye göre, Charlie Hebdo’nun eski binasının yakında bıçaklı saldırı gerçekleşti.

Sözde mizah dergisi Charlie Hebdo’nun eski binasının bulunduğu 11. bölgedeki Nicolas-Appert Sokağı'nda, yaşanan saldırı, korku dolu anlar yaşattı.

Bahsi geçen olaydaki saldırganın satır taşıdığı ve keskin bir aletle etrafındakilere saldırdığı bildirildi.

İkisi ağır 4 kişiyi yaralayan saldırganın firar ettiği, bununla da kalamayıp bölgede bir de şüpheli bir koli bıraktığı belirtildi.

Paris polisi, sosyal medya üzerinden konuya, bölgede ekiplerin bulunduğunu bildirerek açıklama getirdi. Polis, halktan bölgeye gitmemelerini talep etti.

Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo, Ocak 2015'te yayımladığı Hazreti Muhammed'in konu edildiği hakaret içerikli karikatürleri 1 Eylül'de, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'ûn da desteğiyle yeniden yayımlamış ve Türkiye başta olmak üzere İslam dünyasnın tepkisini çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal