Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Müjdeyi Verdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Türkiye'de imar planına uymayan 21 bin kaçak yapı tespiti gerçekleştirdik. 21 bin kaçak yapının yıkımını gerçekleştireceğiz." dedi.

28.09.2019-18:31 - (Son Güncelleme: 28.09.2019-18:28) Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Müjdeyi Verdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'de imar planına uymayan 21 bin kaçak yapı tespiti gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu yapıların 8 bini sahil kesiminde yer alıyor. Bunların 850'ye yakınını bugün itibarıyla yıktık. Kararlı şekilde de 21 bin kaçak yapının yıkımını gerçekleştireceğiz." dedi. 

YARALAR EN KISA SÜREDE YAYILACAK

Kurum, Bodrum ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Artvin'in Borçka ilçesinde gece boyu etkili olan yağış sebebiyle seller ve heyalanlar oluştuğunu, vatandaşların yaralarının en kısa sürede sarılacağını bildirdi.

611 BAĞIMSIZ BÖLÜMÜ TESPİT ETTİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları kapsamında Bodrum'da imara aykırı yapıların tespitinin, yine ruhsata imar planına uymayan 8'i otel 9 projesi olmak üzere bin 611 bağımsız bölümün tespitini yaptıklarını aktaran Kurum, ilgililere bu tespitler doğrultusunda imara aykırılıkların düzeltilmesi için süre verdiklerini dile getirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal