Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan işsizlere müjde! 41 kamu memuru alınacak

Bakanlıkta iş sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verildi. Toplamda 41 kamu memuru alımına yönelik ilan paylaşıldı. Başvurular ise 15 Nisan 2024 tarihinde yapılacak.

06.04.2024-15:23 - (Son Güncelleme: 06.04.2024-15:23) Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan işsizlere müjde! 41 kamu memuru alınacak

Bakanlıkta kamu memuru olarak işe başlamak isteyen vatandaşlara müjdeli haber Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından paylaşıldı. Kurum yeni bir işe alım ilanı paylaşarak, CNİKO üzerinden 15 Nisan 2024 tarihinde personel alımı yapacağını paylaştı. Ankara'da iş ilanları olarak erişime açılmış olan bu fırsat için başvurulara son 9 gün kaldı. Başvuru şeklinden ilan detaylarına kadar tüm her şeyin belli olduğu bu personel alımı için adayların hangi koşulları sağlaması gerektiği de tek tek açıklandı. İşte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan 41 kamu memuru alımının detayları...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımına nasıl başvurulur?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı doğrultusunda duyurulan 41 adet kamu memur alımı ilanının başvuruları 15 Nisan 2024 tarihinde başlıyor. 3 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek bu personel alım başvuruları E - Devlet kapısı üzerinden kolaylıkla yapılabilecek. Alımlar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kariyer kapısı kamu işçi alım ya da kariyer kapısı internet adresi üzerinden online olarak gerçekleşecek. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan işsizlere müjde! 41 kamu memuru alınacak

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alım başvuru şartları neler?

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımına başvuracak adaylar için genel şartlarda tek tek belli oldu. İlgili fakültelerin 4 yıllık bilgisayar mühendisliği, elektronik mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve son olarak endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olan veya bu fakültelere denkliği olan yükseköğretim kurulunca onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması.  

Bakanlık personel alım özel şartları ise resmi site üzerinden tek tek paylaşıldı.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal