Çeşme Bir Turizm Markası Olacak

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Çeşme Projesi'yle ilçeyi, örnek gösterilecek bir turizm markası yapmayı amaçladıklarını söyledi.

16.05.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-12:53) Çeşme Bir Turizm Markası Olacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Çeşme'yi örnek gösterilecek bir turizm markası yapacak Çeşme Projesi için bir komisyon oluşturuldu.

İzmir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Çeşme Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, turizmle ilgili sivil toplum kuruluşları, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve İzmir Ekonomi Üniversitesinin yer aldığı komisyonun koordinasyonunu Kültür ve Turizm Bakanlığı yapıyor.

Çeşme Projesi Değerlendirme Toplantısı"na katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy projeyle ilgili "Çeşme'de Bakanlık koordinasyonunda bu toplantılarımıza devam edeceğiz. Önemli olan Çeşme'nin dokusuna, yapısına uygun ve geleceğin turizmini Çeşme'ye getirecek, sadece Türkiye için değil dünya çapında, dünyaca örnek gösterilecek bir turizm markasının, Çeşme Projesi'nin Ege Bölgesi'nde var olmasını sağlamak." ifadelerini kullandı.

Projede teknik çalışılması gereken çok detayın olduğundan teknik bir ekip de oluşturduklarını da söyleyen Ersoy, iki haftada bir komisyonu toplamayı düşündüklerini belirtti.

Toplantıya ayrıca AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler de katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal