Ceren Moray'dan kötü haber geldi! Fransız eşinden tek celsede boşanan ünlü oyuncu gündeme bomba gibi düştü

Ünlü oyuncu Ceren Moray'ın sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. İşte habere ilişkin o detaylar...

27.04.2022-12:08 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-12:08) Ceren Moray'dan kötü haber geldi! Fransız eşinden tek celsede boşanan ünlü oyuncu gündeme bomba gibi düştü

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan, rol aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan Ceren Moray bir süredir ekranlarda yer almıyor. Son dizisi Yalancılar ve Mumları ile büyük bir çıkış yakalanacağı beklenirken ani bir kararla erkenden ekranlara veda eden dizisi, ünlü oyuncunun hayranlarını da şoka uğratmıştı. Geçtiğimiz aylarda Fransız eşi Nico Burn ile Bebek'te görüntülenen güzel oyuncu, dizisinin erken final yapması hakkında düşüncelerini dile getirmişti. Moray; ''Bizim için de çok erken bir final oldu, tüm ekip olarak şoke olduk. Seyirci daha farklı bir iş istedi galiba, bu sene böyle olsun. Bunu doğum sancısı gibi aylarca okudum ve çalıştım, erken bitmesine çok üzüldüm'' ifadelerini kullanmıştı. 

Ceren Moray boşandı

Moray anlaşamadıkları gerekçesiyle boşandı

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Ceren Moray, muhabirlerin; ''Fransızca öğrenebildiniz mi?'' sorusuna ''Fransızca öğrenemedim. Fransızcanın özelliği öğrenilememesi'' diyerek esprili bir yaklaşımda bulundu. Fransa'da oyunculuk sektörüne dair görüşmeleri olduğunu belirten ünlü oyuncu; ''Fransa'da küçük bağlantılara başladım'' diyerek güzel haberi duyurdu. Başarılı oyuncunun duyurduğu bu güzel haberin ardından, herkesi şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Ünlü oyuncu 2017 yılında nikah masasına oturduğu Fransız eşi Nico Burn ile tek celsede boşandı. Çiftin evliliklerini yürütemedikleri gerekçesiyle iki taraflı anlaşarak boşandıkları öğrenildi. Ceren Moray Fransız aşkıyla nasıl tanıştığını; ''Barselona’daki bir gece kulübünde tanıştık. Ertesi gün buluştuk. Beni otelimden aldı. Çok şıktı. Kol düğmesi bile takmıştı. Bende parmak arası terlikler vardı. 2.5 saatlik sohbette kötü İngilizcemle konuşmaya çalıştım'' şeklinde ifade etmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal