CERE coin nedir? Cere Network coin projesi ve yol haritası

Kripto para piyasasında yer alan Cere coin birçok yatırımcı tarafından merak edilmektedir. Son 24 saatte düşüş yaşasa da dikkatleri çeken Cere coin hakkında araştırmalar yapılmaktadır. Peki Cere coin nedir? Cere Network coin projesi, yol haritası ve daha birçok detayı da merak ediliyor İşte detaylar...

11.05.2022-00:04 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-00:04) CERE coin nedir? Cere Network coin projesi ve yol haritası

Kripto para piyasasında yer alan Cere coin, isminin duyulmasının ardından merak edilmeye başlandı. Pek çok kişinin dikkatini çeken Cere coin sıkça araştırılan konular arasındaki yerini aldı. İşte Cere coin hakkında merak edilenler...

Cere coin ne kadar?

Cere Network coin fiyatı 0,173777 TL'dir. Cere Network coin son 24 saatte -9.01% değişim göstermiştir. Cere Network coin günlük işlem hacmi 91.488.404 TL ve işlem hacmi olarak bütün para birimleri arasında 700. sırada yer almaktadır.

1 Cere coin: 0,011604 dolardır.

1 Cere coin: 0,173777 TL'dir.

Cere Network

Cere Network Nedir ?

Cere Coin Geleceği, NFT teknolojisi ve e-ticaretin geleceğini değiştirmeyi amaçlayan bir platformdur.

Palkadot ağı ve Cosmos ağlarının projelerinin ortak çalışma kosorsiyumunun bir üyesi olan Cosmos Network tüm kullanıcılar için güvenli bir merkeziyetsiz bir ekosistem oluşturmak için çalışmalarına hiç durmadan devam etmektedir. Temel amaçları ise Cere coin ağında bulunacak veri bulutudur. Veri bulutu kullanıcıların özel olarak kişiselleştirebilmesi ve verilerinin güvenli bir şekilde şifrelenebilmesi ve de gizlilik boyutunun maksimum düzeyde arttırabilmesi için geliştirilmektedir.

Cere Netwokr ağında bulunan Veri Bulut sistemi tüm sistemi kullanıcılara vererek kullanıcıların sistemde olan kontrol düzeyi %100’e çıkacaktır.

Cere Network ağının kullanıcıların kişisel verilerine yaklaşımı, müşteri veri gizliliği konusunda çok başarılı olan Snowflake bulut sistemiyle benzerlikler taşımaktadır.

Aynı zamanda Pazar bölümünde de tüm kullanıcıların genel bilgiler açık olarak sunulacağından özel işbirlikleri ve ortaklıkları mümkün kılmaktadır. Merkeziyetsiz Veri bulutu sitemini kullanan Cere Network ağı kendi tescilli NFT platformunu da kullanıma sunacaktır. Cere Network, benzersiz ve değiştirilemez token olan NFT’leride destekleyecektir. Cere Netwokr ağı Veri Bulutu sistemiyse diğer NFT platformlarının da altyapısını destekleyecek bir şekilde bir tak çalıştır uygulama geliştirmelerine devam etmektedir.

Cere Network ayrıca yıl sonunda piyasaya sürülecek Plygon platformuyla ortaklık yaparak NFT platformunun kullanıcılara sunulmasıyla çalışmalar yürütülmektedir.

Cere Network yol haritası

Cere Network açıklamış olduğu yol haritasında bugüne kadar yaptıkları geliştirmeleri şu şekilde sıralayabiliriz:

- ABD, Almanya, Hollanda, Belarus, Çin ve Hindistanda ekip ofisleri kurdu.

- Veri bulutu sisteminin afa test platformunu yayınladı.

- Binance Labs, Republic, Ankr, Chainlink, Matic, Darwinia, Tidal ve Ren platformlarıyla ortaklı kurdu.

Cere coin nedir?

Cere coin, Cere Network ağının yerel kripto para birimidir. Cere Network ağına bağlı olan bütün projelerde yapılan işlemlerde Cere coin kullanılacak.

Cere coin dağıtımı nasıl gerçekleştirecek?

- %6 Reklam Giderleri

- %14 bağlı olduğu Vakıfa dağıtılacak.

- %16 Özel Satışlar

- %11 Ön Satış

- %18 Çalışan Takıma dağıtılacak.

- %5 Kurumsal Yatırımcılara dağıtılacak.

Cere coin güvenilir mi?

Cere coin, Polkadot ve Cosmos blockchain altyapısını kullanarak ve sıfırdan kodlayarak şifreleme yapısını kullanmıştır. Bu açıdan baktığımızda Cere coin için oldukça güvenilir demek mümkündür.

Cere coin sınırsız mı?

Cere coin sınırsız değildir. Şu anda piyasada dolaşımda olan toplam 690.000.000 milyon adet Cere coin bulunmaktadır. Cere coinin maksimum arzı ise 10.000.000.000 adet coindir.

Cere coin nereden alınır?

Cere coin şu an, KuCoin, Gate.io, Huobi global, MEXC, ZT, AOFEX ve Hotbit borsalarında listelenmektedir. Cere coinin Binance'le kurduğu ortaklığını da düşünürsek yakında Binance borsasında da yer alması ön görülmektedir.

Cere coin yorum

Cere coin yeni bir proje olmasına rağmen dünya borsasında listelenmiş ve birçok kurumsal şirket ile ortaklık kurmuştur. Bunlar düşünüldüğünde Cere Network projesi güvenirliğini kanıtlamış bir platformdur ve bu güvenilirliği sayesinde son zamanlarda da yatırımcıların fazlasıyla ilgisini çekmeye başlamıştır. Cere coine karşı olan bu ilgiden dolayı da fiyatına da artı yönlü bir şekil vermiştir.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal