01.02.2024-16:29 (Son Güncelleme:01.02.2024-16:29)


1

Yayınlandığı dönemin reyting rekortmeni dizisi Cennet Mahallesi'nde ''Menekşe'' karakterine hayat veren Şeyla Halise, 6 ayda 22 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Son halini görenler oyuncuyu tanıyamazken, 6 ayda kendini tamamen değiştiren ünlü oyuncu övgü topladı. Ünlü ismin son halini görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.



2

Kadrosunda Melek Baykal, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Alişan, Çağla Şıkel ve Zeki Alasya gibi isimlerin yer aldığı ve bu güçlü kadroyla yayınlandığı dönemde adeta fırtınalar estiren Cennet Mahallesi'nde hayat verdiği 'Oynak Balina lakaplı Menekşe' karakteriyle hafızalara kazınan Şeyla Halis, son haliyle sosyal medyada olay oldu.



3

Yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettiren Şeyla Halis 2016 yılında tam 40 kilo vererek oldukça büyük bir değişim yaşadı.



4

İşte ünlü oyuncunun şimdiki hali...

İşte ünlü oyuncunun şimdiki hali...

Geçtiğimiz 6 ayda 22 kilo daha vererek bambaşka bir görünüm elde eden ünlü isim son haliyle herkesi şoke etti. Son olarak Vuslat dizisinde rol alan ünlü oyuncunun yeni görünümüne sosyal medyada; 'Sana ne olmuş', 'Sanki başka biri', 'Nasıl güzel olmuşsun' gibi yorumları yağdı.



5

Şeyla Halis 13 Ocak 1977 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümünden mezun olduktan sonra, eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümünde tamamladı.



6

Dormen Tiyatrosu, Tiyatro Kılçık gibi çeşitli tiyatro topluluklarında görev yaptı. 1999 yılından itibaren kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde oynadı.



7

Ünlü isim ayrıca, çeşitli reklam filmlerinde ve televizyon programlarında oyunculuk ve sunuculuk yaptı. Halis’in rol aldığı diziler arasında Yılan Hikayesi, Zengin Kız Fakir Oğlan, Akasya Durağı, Yedi Numara, Avlu ve Vuslat bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr