21.09.2021-15:41 (Son Güncelleme:21.09.2021-15:41)


1

Geçen sezon Altay'dan, Lyon'a transfer olan ve bu sezon Belçika ekii Oud-Heverlee Leuven'e kiralanan Cenk Özkacar, Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un kendisine transfer teklifinde bulunduğunu aktardı.



2

Altay'dan geçtiğimiz sezon Fransız ekiplerinden Olimpik Lyon'a transferi gerçekleşen Cenk Özkacar, kariyeri ve gelecek hedefleriyle ilgili açıklamalar yaptı.



3

Yeni sezonda Belçika ekibi Oud-Heverlee Leuven'de kiralık olarak forma terleten 20 yaşındaki stoper, transfer sürecinde kendisine Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un kendisine ciddi transfer teklifinde bulunduğunu belirtti. Genç futbolcudan çok dikkat çeken açıklamalar geldi.



4

Genç futbolcu Trabzonspor ile ilgili itiraflarda bulundu. Cenk Özkacar yaptığı açıklamalarda, "2 sene öncesinde Trabzonspor ile görüşmüştük. Ailem, babam ve menajerimle beraber bir görüşme gerçekleştirmiştik. O zamanki durum şartlarına göre anlaşma sağlanmamıştı. Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın da ilgisi vardı. Sözleşme üzerine görüşmek için tek adım Trabzonspor'dan geldi. Dediğim gibi her zaman Avrupa'dan gelecek bir teklifi bekliyorduk.



5

En ciddi şekilde Trabzonspor'du o zaman söyleyebileceğim. Ahmet Ağaoğlu ile menajerim görüşmüştü fakat bu süreçten sonra Avrupa işi gerçekleşince, Türkiye'deki tüm opsiyonları ortadan kaldırdık" ifadelerine yer verdi.



6

Genç futbolcu, en büyük idolünün yıldız futbolcu Raphael Varane olduğunu açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR