Cenk Ergün kimdir, kaç yaşında? Galatasaray yeni futbol direktörü Cenk Ergün oldu

Galatasaray Başkanlık koltuğuna ikinci kez seçilen Dursun Özbek kadrosunu arttırmaya devam ediyor. Dursun Özbek'in kadrosunda daha önce de yer alan Ergün, Dursun Özbek'in tekrar başkan seçilmesiyle Futbol Direktörlüğüne getirildi.

21.06.2022-01:22 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-01:22) Cenk Ergün kimdir, kaç yaşında? Galatasaray yeni futbol direktörü Cenk Ergün oldu

Galatasaray koltuğuna ikinci kez seçilen Dursun Özbek, daha önce görev aldığı dönemde birlikte çalıştığı başarılı isimleri tekrar bir araya getirmeye devam ediyor. Bu isimlerden birisi de geçmiş görevini başarılı bir şekilde yerine getiren Cenk Ergün oldu!

Futbol Direktörlüğü koltuğunun Pasquale Sensibile'ın gidişi ile boş kalmıştı. Bu boşluğu Cenk Ergün ile dolduran sarı kırmızılar, resmi olarak açıklamanın ardından kamuoyuna duyuruldu. Açıklama "Galatasaray Spor Kulübü Futbol Direktörlüğü görevine Cenk Ergün getirilmiştirç Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz." şeklinde resmi siteden yapıldı.

Görevine hızlı başlayan Ergün Galatasaray Tv'den açıklamalarda bulundu. Cenk Ergün, yeni dönemde eski Galatasaray'ı önümüzdeki sene izleyeceklerini ve başarıya aç futbolcuları geçmiş dönemlerde olduğu gibi şimdi de Türk futboluna unutulmayacak mutlak başarılara imza atacak oyuncuları getireceğini ve takıma kazandıracaklarını söyledi. Galatasaray'ın Türkiye'de eşşiz ve elde ettiği başarılara daha kimsenin yanaşamadığını, hakkıyla elde etmiş zaferlere daha nicelerini eklemek adına görevde bulunacakları süre boyunca da mali kriterleri ve ekonomik durumu göz önünde bulundurarak başarabileceklerini iletti. Galatasaray bir his takımıdır, oyuncusundan personeline, saha çalışanlarından başkanına kadar herkesin bir çatı altında toplanan aile olduğunu, bu kulüp adına tüm gücüyle mücadele eden tüm herkesin emekleriyle başarılar gelir, olarak düşüncelerini paylaştı.

Cenk Ergün

Galatasaray'ın yeni direktörü Cenk Ergün aynı zamanda "Galatasaray taraftarının gurur duyacağı, sahaya çıktığı zaman onları heyecanlandıracak, başarıya aç oyuncuları takımımıza katacağız. İlk önce eksik gördüğümüz bölgelere çalışmalar yapacağız. Transfer döneminin getirdiği değişiklikler mutlaka olacak. İlk etapta orta sahaya çalışmamız olacak. Okan hoca ve başka yabancı hocaların da ismi geçiyor. Bu dönemde yönetimimizin temasları oldu. Halihazırda bir teknik direktörümüz olduğu için diğer isimlerden bahsetmek çok doğru olmayacak. Onun zamanı da mutlaka gelecektir. Tarif edemeyeceğim kadar heyecanlıyım. Önemli olan Galatasaray, geri kalan her şey teferruat. Tekrar kulübüme hizmet verme şansına sahip olduğum için çok mutluyum." Cenk Ergün'ün açıklamarı kendinine olan güveni taraftarlar arasında tekrar tazeledi..

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal