Çene Ucu Dolgusu ( Ameliyatsız Çene Estetiği)

Çene ucu dolgusu ( ameliyatsız çene estetiği)sayesinde çene hatları nasıl daha muntazam bir hal alıyor? Dolgu malzemesi olarak ne kullanılmalı? Hangi dolgu türü daha kalıcı? Kaç ayda bir tekrarlanması gerekir? Bu tür hususları dikkatle inceledik ve sizler için derledik...

13.06.2020-17:02 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-16:56) Çene Ucu Dolgusu ( Ameliyatsız Çene Estetiği)
Çene ucu dolgusu ( ameliyatsız çene estetiği)sayesinde çene hatları nasıl daha muntazam bir hal alıyor? Dolgu malzemesi olarak ne kullanılmalı? Hangi dolgu türü daha kalıcı? Kaç ayda bir tekrarlanması gerekir? Bu tür hususları dikkatle inceledik ve sizin için haberimizde bir araya getirdik. Haberimizi okuyarak estetik süreci ile alakalı tüm detaylara hakim olabilirsiniz.
Çene Ucu Dolgusu Neden Yapılır?
Çene ucu dolgusu ( ameliyatsız çene estetiği) sayesinde yüz hatlarınızda tam bir değişim ve harika bir duruş elde edebilirsinizi. Çene ucu dolgusu sayesinde hem görünüm bakımından harika bir çene yapısı elde edeceksiniz hem de anatomik bozuklukların giderilmesi için bir fırsat yakalayacaksınız. Doğuştan gelen sorunların dahi yapılan ufak müdahaleler ile ortadan kaldırılması mümkün kılınıyor.
Dolgu Kalıcı Mıdır?
Çene ucu dolgusu kalıcı değildir. Belirli aralıklar ile tekrarlanması gerekiri. Aslına bakılırsa bu unsur bir avantaja çevrilebilir. Kalıcı olan uygulamalarda geri dönüş oldukça zordur. Tam da bu nedenle yenilenebilir uygulamaların son senelerde daha trend olduğu da net şekilde görülmektedir. Beğenmediğiniz herhangi bir durum olduğu zaman diğer uygulamada tecrübelerinize dayanarak bunu dile getirme imkanını da elde edeceksiniz. Uygulanan dolgunun türüne göre 6 ay ila 1 senelik periyotlar ile yenilenmesi gerekmektedir.
Acılı Bir İşlem Midir?
Çene ucu dolgusu ( ameliyatsız çene estetiği) kesinlikle acılı bir işlem değildir. hatta bunun tam aksine cerrahi biri operasyon olmadığı ve sadece enjeksiyon yöntemi ile tamamlandığı için çok daha acısız ve sorunsuz bir biçimde tamamlanması mümkün kılınıyor.
Acılı bir işlem olmasa dahi dayanıklılığı düşük olan kişilere bir lokal anestezi uygulanabilir. Buna alternatif olarak belirli aralıklar ile soğutucu kremler uygulama yapılacak olana dahil edilebilir. Bu şekilde hali hazırda acısız olan işlem daha da sorunsuz bir hal alacaktır.
Dolgu Materyali Alerji Yapar Mı?
Dolgu kapsamında kullanılan tüm unsurların gerekli olan tüm dermatolojik testlerden geçirilmiş olması gerekiyor.
• İşlem detayları incelendiği zaman kullanılacak olan dolgu malzemesinin enjeksiyonun öncesinde gerekli dermatolojik testlerden geçirildiğini bilmelisiniz.
• Sizin daha önceki tecrübelerinize dayanan ya da yaşamınızı etkileyen herhangi bir alerjinizi varsa bunu da kesinlikle herhangi bir eksiklik meydana gelmeden bildirmeniz gerekir.
Bu detaylara bakıldığı zaman elde edilecek olan verimlilik çok daha yüksek bir seviyeye çıkacaktır.
Konunun Uzmanları ile İş Birliği Yapın
Yüz ile alakalı tüm hususların kesinlikle sadece konunun uzmanları ile iletişim kurarak tamamlanması gerekiri. Siz de konunun uzmanları ile iş biriliği yaparak elde edeceğiniz verimliliği çok daha yüksek bir seviyeye çıkarabilirsiniz. Konunun uzmanları hem sizin istekleriniz hem de tıbbi gereklilikleri uygulamaya alarak harika bir doku oluşturacaktır. Bu şekilde hem görünümünüz ile barışacak hem de daha genç bir duruşa sahip olacaksınız.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal