Çember: Kabus filmi ne zaman çekildi? Çember: Kabus filmi konusu nedir? Çember: Kabus filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Başarılı oyuncular Özgürcan Çevik ile Tuvana Türkay 'ın birlikte başrollerinde yer aldıkları Çember film serisi televizyonda izleyici karşısına geçecek. Çember: Kabus adlı film bu akşam ilk kez televizyonda olacak. Peki, Çember film serisi yeni maceraları ile son filmi olan Kabus ile bu akşam hangi kanalda ekranlara gelecek ve film saat kaçta başlayacak? Çember: Kabus filminin konusu nedir? Filmde yer alan oyuncular kimler? Çember: Kabus filminin fragmanı ile yayın bilgisi hakkında merak edilenleri sizler için haberimizin devamında paylaştık.. İşte film detayları..

16.05.2022-18:20 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-18:20) Çember: Kabus filmi ne zaman çekildi? Çember: Kabus filmi konusu nedir? Çember: Kabus filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Başarılı oyuncular Özgürcan Çevik ile Tuvana Türkay 'ın birlikte başrollerinde oynadıkları Çember film serisi televizyonda izleyici karşısına geçecek. Çember: Kabus adlı film bu akşam itibari ile televizyonda yayınlanacak ve yeni maceraları ile izleyici karşısına geçecek. Peki, Çember: Kabus filmi bu akşam hangi kanalda yayınlanacak ve film saat kaçta başlayacak? Çember: Kabus filminin konusu nedir? Filmde yer alan oyuncular kimlerdir? Çember: Kabus filminin fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar..

Çember Kabus film konusu nedir

Çember: Kabus film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Filmde anlatılan ana konu şu şekildedir; İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından şu ana kadar çözüme kavuşturulamamış olan gizemli dosyaları aydınlatmak amacı ile özel olarak bir ekip oluşturulur. Suçlu profili uzmanı olan Barış Başkomiser 'in ekibinde yer alan herkesin kendine göre çeşitli yetenekleri vardır ve yaşanan olayları kendi bakış açısına göre çözen ve son derece komik bir insan olan komiser Adem, insanları duygu durumları ile hareketlerinden çözümleyen, yalan söyleyeni bir bakışta çözen yeni komiser yardımcısı Ayşe ile ekibin bilişim uzmanı, heyecanlı bir yapıya sahip olan komiser yardımcısı Volkan vardır. Bu müstesna ekibi ise şimdiden yeni ve oldukça gizemli bir vaka ve son derece büyük maceralar silsilesi beklemektedir.

Son zamanların öne çıkan oyuncuları da bu polisiye filminde yer almaktadır. Çember: Kabus filminde oynayan oyuncular ise yakışıklı oyuncu Özgürcan Çevik, güzel oyuncu Tuvana Türkay, Serdar Orçin, Berçeste Kitapçı, Nihan Şahenk, Kahraman Sivri, Dilan Düzgüner, Cansu Yeşim Aldoğan ile Selin Dumlugöl 'dür.

Filmin yapımcı koltuğunda Abdullah Oğuz ile Evren Oğuz yer almaktadır ve yönetmen koltuğunda da Ömer Baykul oturmaktadır. Peki Çember: Kabus filminin çekimleri yapıldı? sorusuna cevap olarak film seti İstanbul 'un çeşitli pek çok semtinde kuruldu ve filmin tamamı da İstanbul 'da çekildi cevabı verilmektedir.

Çember Kabus filminin oyuncuları kimler

Bu akşam televizyonda ilk kez Çember: Kabus filmi yayınlanıyor!

Gizemli cinayetlerin konusunu anlatan Çember film serisi ilk kez 2017 yılında yayın hayatına başlayan bir televizyon film sersisidir. 18. bölümü olan Ölüm Bizi Ayırana Kadar serisi geçen hafta ilk kez televizyonda yayınlanarak seyirci karşısına geçti. Çember filminin 19. bölümü olan Kabus ise bu akşam ilk kez televizyonda yayınlanarak seyirci karşısına geçecek.

Çember: Kabus filmi televizyonda ilk kez bu akşam yani 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 20.00 'de Kanal D ekranlarında olacak. Şimdiden iyi seyirler dileriz..

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal