Cemal Can Öyle Bir Yanıt Verdi ki, Görenler Şaşkınlıklarını Gizleyemedi!

Barış Murat Yağcı eski dostu Cemal Can Canseven hakkında 'o gerçek bir survivor değil' demişti. Survivor şampiyonundan Barış Murat Yağcı'ya cevap gecikmedi.

03.05.2021-12:59 - (Son Güncelleme: 03.05.2021-12:59) Cemal Can Öyle Bir Yanıt Verdi ki, Görenler Şaşkınlıklarını Gizleyemedi!

Barış Murat Yağcı Survivor 2020 yarışmasının şampiyonu Cemal Can Canseven hakkında herkesi şaşırtacak nitelikte sözler söylemişti.

Barış Murat Yağcı 'Her Şeye Rağmen' adlı kitabında Cemal Can'ı kastederek 'Kazanan kişinin gerçek bir 'Survivor' olduğunu hiçbir zaman düşünmedim' şeklinde konuşmuştu. Yağcı kitabında 'Çocuğu seviyorum ama benim omzumda kapsül parçalı, iki kırığım varken bununla ilgili ağlamıyordum. Ama o, omzunu parkurda bir yere sürtüyor ve ağlıyordu. Bazı şeyler ilginç geliyor' diyerek herkesi şaşırttı. Bu açıklamalara ise Cemal Can Canseven'den videolu bir yanıt geldi. Cemal Can paylaşımıyla eski dostuna yanıt verdi. Cemal Can Canseven açıklamasında 'Ne bu tantana ben her şeyi söylemiştim zaten en başından' dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal