Cemal Can Canseven Koronavirüsü Atlattı Mı?

Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandığını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Peki Cemal Can Canseven koronavirüsü atlattı mı?

19.02.2021-17:43 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-17:43) Cemal Can Canseven Koronavirüsü Atlattı Mı?

Sevilen yarışma Survivor ile adını duyuran Cemal Can Canseven'in korona testi pozitif çıkmıştı. Canseven'in son durumu ne? Cemal Can Canseven koronavirüsü atlattı mı? 

CEMAL CAN CANSEVEN KORONAVİRÜSÜ YENDİ Mİ?

Cemal Can Can Seven’in koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Cemal Can, gördüğü tedavinin ardından eski sağlığına kavuştuğu öğrenildi. Metropol İstanbul'da objektiflere yansıyan Cemal Can Canseven, sağlığına kavuşmasının ardından soluğu spor salonunda aldı. Spor çıkışı kameralara yansıyan ünlü isim, sağlık durumu hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

Basın mensuplarının sorularına cevap veren Cemal Can Canseven, şunları söyledi; 'İki defa bir gün arayla test yaptırdım, ikisi de negatif çıktı. Beni çok etkilemedi, kolay atlattım sayılır. Evde durmak da iyi geldi açıkçası, kendime vakit ayırabildim. Evdeyken kitap okudum, film izledim ve sporumu yaptım. Kendimle sosyalleştim diyebilirim.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal