18.01.2022-09:39 (Son Güncelleme:18.01.2022-10:43)


1

Canlandırdığı karakterler ile hafızalara kaznınan başarılı oyuncu Zafer Algöz, Ay Yapımın yeni projesi Üç Kuruş dizisi ile izleyiciyle buluşmuştu.



2

Dizide Bahar karakterinin mafya babası olarak Nezih karakteri ile rol alana Algöz, performansı ile izleyiciden tam not aldı.



3

Çukur dizisinin devamının anlatıldığı Üç Kuruş'ta, Çıngıraklı mahllesinde hüküm süren Kartal ( Uraz Kaygılaroğlu) 'ın otoritesine savaş açan Nezih, Kartal tarafından tuzağa düşürüldü.



4

Dün akşam yayınlanan son bölümde, Kartal'ın oyununa gelen Nezih, mekanda köşeye sıkıştırılır.



5

Kartal'la karşı karşıya kalan Nezih, kızını da Kartal'a kaptırmanın hıncıyla restleşmenin dozunu artırır.



6

Dizinin sonlarına doğru ise Nezih vurulur. Sosyal medy ahesabı üzerinden açıklama yapan Zafer Algöz, Nezih karakterine veda ettiğini belirtti.



7

ÜNLÜ OYUNCU GALATA CANAVARI KADROSUNDA YER ALACAK MI?

ÜNLÜ OYUNCU GALATA CANAVARI KADROSUNDA YER ALACAK MI?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yeni projesine dair paylaşımlarda bulunmuştu. Yılmaz ‘Galata Canavarı’ isimli projesi için çalışmaların başladığı belirtmişti.



8

Birçok filmde beraber rol alan Cem Yılmaz ve Zafer Algöz’ün, yeni projede de birlikte olacakları konuşulmaya başladı. Çıkan haberlerin üzerine Zafer Algöz’ün Üç Kuruş dizisinden ayrılması, bu söylentileri destekledi. Cem Yılmaz’ın yeni projesi merak konusu olurken, taraflardan projeye dair detaylı bir açıklama gelmedi. Zafer Algöz ise Üç Kuruş dizisinden ayrılması hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr