Cem Yılmaz Karakomik Filmleri 7,5 Milyon TL'ye Sattı!

Erşan Kuneri dizisinin çekimlerine devam eden ünlü komedyen Cem Yılmaz, Karakomik Filmler'in devamını çekmek için 7,5 milyon TL alacak.

02.08.2021-12:28 - (Son Güncelleme: 02.08.2021-12:28)

Erşan Kuneri karakterini diziye çeviren ve şimdilerde onun çekimlerini yapan Cem Yılmaz, yeni bir projeye imza attı. Ünlü komedyen Karakomik Filmleri'in devamını çekmek için bir dijital platformla anlaştı.

7,5 MİLYON TL ALACAK 

Üç ayrı film çekecek olan Cem Yılmaz, Karakomik Filmler'in devamını çekmek için dijital bir platformla masaya oturdu.Şu sıralar hala 'Erşan Kuneri' dizisinin çalışmalarıyla uğraşan Yılmaz, filmler için 7.5 milyon TL alacak. 'Karakomik Filmler' ise gelecek sene yapılacak.


DÖRT AYRI FİLM YAPMIŞTI

2019 ve 2020 yıllarında 'Karakomik Filmler' adı altında dört ayrı film yapan Cem Yılmaz, bu filmleri de vizyona girdikten sonra dijital platforma satmıştı. Sinemada umduğu seyirciye ulaşamayan sanatçı, dijitalde tatmin edici bir izleyici rakamı tutturmuştu.


'İYİ BAYRAMLAR'

Cem Yılmaz, dijital platformda yayınlanacak olan Erşan Kuneri dizisinin çekimlerini sürdürüyor. Dizideki rolü için bıyıklarını sarıya boyatan Yılmaz, dokuz yaşındaki oğlu Kemal'le çekilen bir fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Ünlü komedyen Yılmaz paylaşımına 'İyi bayramlar' notunu yazdı. Cem Yılmaz'ın paylaşımına kısa sürede yüz binden fazla beğeni geldi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal