Cem Küçük kimdir? Cem Küçük neden gündem oldu? Cem Küçük'ün videosundakiler kim? Cem Küçük'ün videosu gündemi sarstı

Sedat Peker'in twitter hesabından paylaştığı "'freud 'un talebesi" isimli bir paylaşım videosu gündeme bomba gibi düştü. Videoda gazeteci Cem Küçük'ün olduğu iddia edilirken videodaki diğer kişilerin de kim oldukları sorgulanmaya başladı.

26.06.2022-20:07 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-20:07) Cem Küçük kimdir? Cem Küçük neden gündem oldu? Cem Küçük'ün videosundakiler kim? Cem Küçük'ün videosu gündemi sarstı

Sedat Peker ile gazeteci Cem Küçük arasında devam eden savaşta yeni bir gelişme yaşandı. Sedat Peker, twiter hesabından "freud 'un talebesi" hesabının bir paylaşımını yayınladı. +18 olarak yapılan paylaşımda grup seks görüntülerinin olduğu görüldü.

Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen videodaki kişinin gazeteci Cem Küçük olduğu iddia edilirken, videoda olan kişilerin kim oldukları ve kimlerin ifşa edildiği merak edildi.

Sedat Peker'in psikolojiyle ilgili sözlerinin detaylı olarak düşünülerek izlenidiğinde söylenenlerin manasının aslında çok derin olduğu kanısına varılırken, Peker’in son paylaştığı grup seks videosunda olan kişinin aralarında bir süredir soğuk savaş olan Cem Küçük olduğu öne sürüldü.

Cem Küçük'ün videosu

Cem Küçük'ün olduğu iddia edilen video gündemi sarstı!

Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre videoda olan isimlerden birisinin TGRT’nin sahibi Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu olduğu söylenirken Cem Küçük’ün görev yaptığı Türkiye gazetenin ve TGRT'nin bağlı olduğu İhlas Holding’in CEO’sunun ifşa kasetinin sosyal medyaya düşmesi sonrası Küçük'ün de ifşa edildiği konuşulmaya başlandı.

Cem Küçük, daha önce ifşa videoları yayınlayan ve sürekli gündemde yer alan Sedat Peker’in elinde aslında önemli şeylerin olmadığını, bu hareketleriyle herkese karşı blöf yaptığını söylemişti.

Cem Küçük kimdir?

1978'de Zonguldak'ta dünyaya gelen Cem Küçük, Türk gazeteci, yazar ve aynı zamanda tercümandır.

İlk öğretim ve orta öğretimini Zonguldak'ta bitiren Cem Küçük, daha sonrasında İstanbul Üniversitesi'ni kazandı ve burada Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü okudu. mezun olduktan sonra Profil Yayınları'na giren ve burada editörlük yapan Cem Küçük, Yeni Şafak gazetesine geçti ve orada yazarlığa devam etti.

Cem Küçük'ün videosu

Televizyon dünyasına TVNET ile adım atan Cem Küçük, Yeni Şafak gazetesindeki görevinden ayrılmasının hemen ardından Star gazetesine geçti. Bir süre de 24 TV'de siyaset programı yapan Küçük, şimdilerde Türkiye gazetesinde yazarlık yapıyor.

TGRT Haber'de sabah saatlerinde ekranlara gelen 'Cem Küçük ile Günaydın Türkiye' isimli haber programını sunan Cem Küçük, evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal