Cem Bölükbaşı 2022 Sezonunda Formula 2'de Yarışacağını Duyurdu!

Cem Bölükbaşı düzenlenen basın toplantısında 2022 sezonunda Formula 2'de yarışacağını açıkladı.

12.01.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-11:34) Cem Bölükbaşı 2022 Sezonunda Formula 2'de Yarışacağını Duyurdu!

Espor dünyasından gelerek gerçek yarışlarda tarihe geçen ve zaferler kazanan genç yarış pilotu Cem Bölükbaşı ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Cem Bölükbaşı çok önemli duyuruda bulundu.


GENÇ PİLOTTAN HEYECANLANDIRAN HABER

Cem Bölükbaşı, kısa süre önce düzenlenen basın toplantısında 2022 sezonunda Formula 2'de yarışacağını duyurdu. Aslında bu açıklamanın geleceği daha önceden de üstü kapalı bir şekilde belirtilmişti. Çünkü Cem Bölükbaş'ı Formula 2 test sürüşlerine çıkan ilk Türk yarış pilotu olmuştu. Genç isim 18-19 Aralık tarihleri arasında Abu Dhabi Yas Marina pistinde gerçekleşen Formula 2 test sürüşlerinde sahne almıştı. Test sürüşlerinde 15 yarışta 8 kez podyuma çıktığı ve iki de zafer elde ettiği Euroformula Open'daki takımı Van Amersfoort ile pistte olunmuştu
Genç yarış pilotu açıklamasında, 'Abu Dhabi Yas Marina pistinde, ilk kez Formula 2 resmi test sürüşlerini başarıyla tamamladık. Daha önce Formula 3 Asya yarışlarından bildiğim bir pist olsa da ilk kez resmi bir testte Formula 2 aracı kullandım. Yine bana çok şey kazandıran ve yarış deneyimimi artıran bir sürüş oldu. Formula 1’e çıkan ilk Türk yarışçı olma hayalime her seferinde bir adım daha yaklaşıyorum. Bu süreçte başta Icrypex ekibi olmak üzere beni destekleyen herkese ve her zaman yanımda olan ajansım TEM Agency’e çok teşekkür ediyorum.' ifadelerine yer vermişti. Genç yarış pilotuyla ilgili gelişmeler heyecanla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal