Cem Adrian kimdir? Cem Adrian konserleri ne zaman? 2022 Cem Adrian konser takvimi

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ünlü isimlerde konserlerini ne zaman ve nerede yapacaklarını duyurmaya başladı. Sevilen sanatçılardan biri olan Cem Adrian'da bu senenin konser takvimini yayınladı. Merakla takip edilen konser zamanları müzikseverler ve Cem Adrian'ın hayranları tarafından heyecanla takip ediliyor. Ünlü ismin hayranları ise kendi şehirlerinde ne zaman Cem Adrian konseri olacağı hakkında araştırmalar yapıyor. Peki, Cem Adrian konserleri ne zaman? İşte 2022 Cem Adrian konser takvimi

30.05.2022-15:07 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-15:07) Cem Adrian kimdir? Cem Adrian konserleri ne zaman? 2022 Cem Adrian konser takvimi

Sıcaklıkların yükselmesi, bahar ve yaz havasının gelmesiyle birlikte enerjilerde yükseldi. Festival havasında bir yaz geçirmek isteyenler ise gerçekleşecek konserleri araştırmaya koyuldu. Birçok ünlü ismin konser hazırları içerisinde olduğu biliniyor. Bu isimlerden biri de Cem Adrian.

Hayranları tarafından merakla beklenen konser takvimini yayınlayan sanatçının, ne zaman ve nerede konser vereceği sorgulanıyor. Pek çok hayranı ise Cem Adrian'ın kendi şehrinde konser verip vermeyeceğini de merak ediyor. İşte 2022 Cem Adrian konser takvimi...

Cem Adrian konser takvimi

Cem Adrian konserleri ne zaman?

- 25 Haziran Cumartesi: Kırkpınar Açıkhava Tiyatrosu (Sakarya)

- 6 Temmuz Çarşamba: İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu (İzmir)

- 12 Temmuz Salı: Datça Açıkhava Tiyatrosu (Muğla)

- 13 Temmuz Çarşamba: Marmaris Amfi Tiyatro (Muğla)

- 14 Temmuz Perşembe: Altın Güvercin Amfi Tiyatrosu (Aydın)

Cem Adrian

Cem Adrian kimdir?

1980 yılının Kasım (30) ayında dünyaya gelen şarkıcı Edirne doğumludur. Gerçek adı Cem Filiz'dir. Ailenin ikinci çocuğu olan Cem Adrian, sahne adı olarak kullandığı 'Adrian' soy ismini doğup büyüdüğü Edirne'nin antik çağdaki ismi olan 'Hadrianoupolis'ten esinlendiği ve ve sahne adının bu şekilde ortaya çıktığını söylemiştir.

Ortaokul zamanlarında müzikle içli dışlı olmaya başlayan Adrian, Edirne'de bölgesel yayın yapan bir radyoda 6 sene kadar çalıştı. Aynı radyoda sunuculuk ve yayın yönetmenliği görevlerinde de bulundu.

Daha sonra İstanbul'a gelen Cem Adrian, 2004'te bir kafede falcı olarak çalıştığı zamanlarda Demet Sağıroğlu'yla ile tanıştı. Sağıroğlu2nun aracı olmasıyla Fazıl Say'a bir deneme kaydı gönderdi ve bu onun kariyerindeki dönüm noktası oldu ve Adrian bu durumu şöyle özetledi:

"İstanbul'daydım, hiç param yoktu ve para kazanmak zorundaydım. Bulabildiğim tek iş de buydu. O sırada Demet Sağıroğlu geldi. Ona dedim ki, "Demet ben aslında faldan hiç anlamıyorum. Müzisyenim, burada da para kazanmak için çalışıyorum. Sana birkaç demo vereyim, bunları dinler misin?" "Tamam" dedi. Dinlemiş, beğenmiş, bir de gitmiş Fazıl Say'a dinletmiş. Fazıl Say aradı beni..."

Cem Adrian 2

Tüm bunların ardından Fazıl Say, kendisini Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'ne davet ederek iki sene özel öğrenci statüsünde eğitim aldı.

Fazıl Say'ın 2006'da görevinin son bulmasıyla birlikte 2 senelik Bilkent dönemi de Cem Adrian için de sona erer. Fakat burada müzik, ses ve nota, armoni hakkında akademik bilgiler edinmiştir.

Ailesi Edirne'de yaşayan Cem Adrian'ın kendisiyle hala Ankara'da yaşamaktadır.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal