Çekiç ve Gül: Behzat Ç. yeni savcısı kim oldu? Savcı Belgin Gökçe Eyüboğlu mu oluyor?

Bir döneme damga vuran Behzat Ç dizisinin yeniden başlayacağı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Erdal Beşikçioğlu'nun açıklamalarından sonra dizinin hayranları Behzat Ç hakkında araştırma yapmaya başladı. “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” adıyla yayın hayatına başlaması beklenen Behzat Ç’nin set hazırlıklarına başladı.

22.06.2022-12:51 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-12:51) Çekiç ve Gül: Behzat Ç. yeni savcısı kim oldu? Savcı Belgin Gökçe Eyüboğlu mu oluyor?

Oldukça ses getiren yapımlardan biri olan Behzat Ç hayranlarını heyecanlandırdı. 3. sezonuyla ekranlarda yer alacak olan Behzat Ç’nin ne zaman ekrana geleceği araştırılırken dizinin oyuncu kadrosuna katılan yeni oyuncular da merak ediliyor. İşte Behzat Ç’nin oyuncu kadrosuna dahil olan o isim…

Behzat Ç oyuncu kadrosuna kim katıldı?

Yeni sezonda ekrana gelecek olan Behzat Ç’nin çekimleri Ortodoks Yapım tarafından üstlenildi. Dizinin senaryosunu Ercan Uğur kaleme alırken Behzat Ç BluTV'de izleyici karşısına çıkacak. “Bu karanlık şehirde kimse seni duymazsa biz yine de duyarız la” sloganı ile çıkış yapacak olan dizinin yönetmeni ise Devrim Yalçın oldu.

Evlilik Hakkında Herşey dizisiyle ekranlara gelen Gökçe Eyüboğlu, Behzat Ç kadrosunda yerini aldı. Güzel oyuncu Eyüboğlu, dizide Savcı Belgin rolü ile karşımıza çıkacak. 

Behzat Ç Kadrosuna Gökçe Eyüboğlu Katıldı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal