10.08.2021-11:51 (Son Güncelleme:07.12.2021-18:49)


1

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon gol yollarında büyük problemler yaşayan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde yönetimden mutlaka bir forvet takviyesi yapılmasını istedi.



2

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Başkan Burak Elmas ile gerçekleştirdiği görüşmede, kadrosunda görmek istediği golcü oyuncunun bir dönem Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'da forma giyen Cedric Bakambu olduğu öğrenildi.



3

Cedric Bakambu'nun Süper Lig'in yakından tanımasının uyum sorunu yaşamaması açısından oldukça önemli olduğunun altını çizen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ocak ayında Bakambu'yu kadrosunda görmek istiyor.



4

Galatasaray yönetiminin ilk olarak menajeri aracılığı ile temas kurduğu Cedric Bakambu'nun yeniden Süper Lig'de forma giyme fikrine çok sıcak baktığı öğrenilirken, yıldız futbolcunun Avrupa'ya geri dönerek futbol hayatını devam ettirmek istediği öğrenildi.



5

Geçtiğimiz günlerde Fransız basınına vermiş olduğu röportajda Çin'den ayrılacağının sinyallerini veren Cedric Bakambu, yapmış olduğu açıklamalarda ; ' Çin Ligi çoktan unutuldu. Orada harika 4 yıl geçirdim. Tecrübe kazanmamı sağladı. Ocak ayı Avrupa'ya geri dönme zamanı! ' ifadelerini kullanarak transfer ateşini yakmıştı.



6

Cedric Bakambu'nun menajerinin oyuncunun Bejin Guoan'dan ayrılması için bir bonservis ücreti ödenmeyeceğini belirtmesi ancak buna karşılık Galatasaray Spor Kulübü'nden imza parası istediği ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR